Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm.5 aydır korunmuyorum.Son 2 adetimde kendimi hamile gibi hissediyorum.Gögüslerim şiş,belim ağrıyor,adetim çok kısa sürüyor.Acaba ben mi çok büyütüyorum yoksa hamileyimde adetmi görüyorum..
bnm bi arkadaşımın annesi 7 ay boyunca normal adetini görmüş burda komşumda 4 ay normal görmüş 5 ay az geldi menopozamı giriyorum acaba diye doktor gittiğinde 5 aylık hamile olduğunu öğrendi yani kısacası olabilir canım en iiisi bir kan testi yaptırman için rahatlar..
bnm bi arkadaşımın annesi 7 ay boyunca normal adetini görmüş burda komşumda 4 ay normal görmüş 5 ay az geldi menopozamı giriyorum acaba diye doktor gittiğinde 5 aylık hamile olduğunu öğrendi yani kısacası olabilir canım en iiisi bir kan testi yaptırman için rahatlar..