Bayanres Hayvan sever bir bagyan. Kayıtlı Üye 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanres #1 Hanımlar 5 aylık hamile biri bir saat denizde yüzebilir mi? Günde bir saat kadar.
BerryBlossom 🌠🌠🌠 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanres #2 Bir saat biraz uzun bi süre 15 dk yüzüp ara verip yüzseniz daha Sağlıklı gibi
bebeklinick Belki biyerlerde🩷 Kayıtlı Üye 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanres #3 Bayanres .!.: Hanımlar 5 aylık hamile biri bir saat denizde yüzebilir mi? Günde bir saat kadar. Genişletmek için tıkla... Yüzmek derken gercek bı yuzmekten mı bahsediyoruz Yoksa denize havuza girip oylece durmak ara ara yuzmek Genelde suda salınmak fılan gıbı bsey mı
Bayanres .!.: Hanımlar 5 aylık hamile biri bir saat denizde yüzebilir mi? Günde bir saat kadar. Genişletmek için tıkla... Yüzmek derken gercek bı yuzmekten mı bahsediyoruz Yoksa denize havuza girip oylece durmak ara ara yuzmek Genelde suda salınmak fılan gıbı bsey mı
Bayanres Hayvan sever bir bagyan. Kayıtlı Üye 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanres #4 bebeklinick .!.: Yüzmek derken gercek bı yuzmekten mı bahsediyoruz Yoksa denize havuza girip oylece durmak ara ara yuzmek Genelde suda salınmak fılan gıbı bsey mı Genişletmek için tıkla... Suda takılmak arada yüzmek gibi
bebeklinick .!.: Yüzmek derken gercek bı yuzmekten mı bahsediyoruz Yoksa denize havuza girip oylece durmak ara ara yuzmek Genelde suda salınmak fılan gıbı bsey mı Genişletmek için tıkla... Suda takılmak arada yüzmek gibi
Z zeynepthevideographer Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanres #5 Lütfen yüzmeyin. Bebeğiniz doğsun beraber acısını çıkarın. Enfeksiyona çok açık ortamlar. Enfeksiyon ise berbat bir şey
Lütfen yüzmeyin. Bebeğiniz doğsun beraber acısını çıkarın. Enfeksiyona çok açık ortamlar. Enfeksiyon ise berbat bir şey
bebeklinick Belki biyerlerde🩷 Kayıtlı Üye 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanres #6 Bayanres .!.: Suda takılmak arada yüzmek gibi Genişletmek için tıkla... Bsey olmaz ondan Ama suda genelde kramplar giriyor cıkmak istiyorsunuz zaten Yırmı dakıkads Bi. Bende oyleydı Gercı ben aktif yuzuyordum o da yoruyordu krampa sebep oluyordu belkı.
Bayanres .!.: Suda takılmak arada yüzmek gibi Genişletmek için tıkla... Bsey olmaz ondan Ama suda genelde kramplar giriyor cıkmak istiyorsunuz zaten Yırmı dakıkads Bi. Bende oyleydı Gercı ben aktif yuzuyordum o da yoruyordu krampa sebep oluyordu belkı.
bebeklinick Belki biyerlerde🩷 Kayıtlı Üye 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bayanres #7 Bayanres .!.: Suda takılmak arada yüzmek gibi Genişletmek için tıkla... Ama havuza girmeyin lutfen Deniz tercih edelım gebeyken
Bayanres .!.: Suda takılmak arada yüzmek gibi Genişletmek için tıkla... Ama havuza girmeyin lutfen Deniz tercih edelım gebeyken