Hamileyimmmmmmmmmmmmm

zarifem84

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
42
0
Kızlar bende hamişleyim beşinci haftamız ilk bebeğim 6. Haftanın içindeyken düşmüştü inşallah bu yavrum beni bırakmaz

hayırlı olsun canım ne zaman düşük yapmıştın ne zaman geldi meleğin insallah bu cok saglıklı olur kucagına almayı nasip etsin rabbim

[B]tebrikler canım
Allah kucağınıza da almayı nasip etsin:Saruboceq:
[/B]

tebrik ederim canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
allahım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın

Allah bu yavruna saglıkla kavusmanı nasıp etsın... darısı ısteyen herkesın basına...

ınsallh canım sıkı sıkı tutun bırama onuyorma kendını bole bı tehlıken varsa canım alalh yardımcın olsun

3 ay Önce canım kanamalı dÜŞÜk olmuŞtu kendılıĞınden dÜŞtÜ kÜrtaj falan olmadım ama
Şımdı de tam adet gÜnÜmde ÖĞrendım ınŞallah herŞey yoluna gıder

allahım sağlıcaklan hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin canım çok tebrik ederimmmmmm

8 eylÜlde adet olamm gerekıyordu ben tam o gÜn kan testı yapyırdım 327 Çıktı. 11 ınde tekrar yaptırdım 836 olmuŞ bugÜn tekrar sonuÇ alıcam bakalım ne olacak .ben ılk hamıŞlelıĞımde doktorun azızlıĞıne uĞradım da.dÜŞÜk ıÇın gıttıĞımde nıye beta deĞerını takıp etmedınız dedıler. Şımdı 2-3 gÜnde bır yaptıryorum bertayı doktora da yarın gıdeceĞım ınŞallah hayırlı haberler verırım sıze

8 eylÜlde adet olamm gerekİyordu ben tam o gÜn kan testİ yapyırdım 327 Çıktı. 11 İnde tekrar yaptırdım 836 olmuŞ bugÜn tekrar sonuÇ alıcam bakalım ne olacak .ben İlk hamİŞlelİĞİmde doktorun azİzlİĞİne uĞradım da.dÜŞÜk İÇİn gİttİĞİmde nİye beta deĞerİnİ takİp etmedİnİz dedİler. Şİmdİ 2-3 gÜnde bİr yaptıryorum bertayı doktora da yarın gİdeceĞİm İnŞallah hayırlı haberler verİrİm sİze

inşallah canım inşallahhhhh allah gönlüne göre verir canımmmmmmmmm

benimde öyle canım 5.5 haftalıkkken düştü şuan hamileyim inşallah düşmez tutunur ikimizinde ve cümlemizinde

X