Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun cnm bnm Allah saglikla almayi nasip etsin insallah
Sen istanbulda olandin dimi o kadar konu varki karistryrm belirtilerin neydi?
Cok soru sordm k.b. cnm
Amin canm bnm cok sevndm senn adina masallah sizeCok sagol tatlim Aminnnnnn.Evet canim istanbuldayim. 25'inde adet olmam gerekti olmadim. 1 haftadir adet olacak gibi sancilarim vardi. Cok ruya goruyordum ve mesela sabah 9 da kalkiyordum 10 da tekrar uykum geliyor yatiyordum 4'e kadar gece 12 de geri yatiyordum hep uykum var o kadar uyumaya uykusuzluktan gozumu acamiyordum. Dunde kan geldi 2 defa acik kirmizi lavoboda kurulanirken gormustum. Safra kesesi tasim var ameliyat icin gerekliydi ayin 15inde testte 2,00 cikmisti doktor adetin gecerse tekrar yaptir demisti bugun o yuzden gittim ki 4 haftalik bebegim kesesini de gorduk canim Cok guzel bir duygu Allahim herkese yasatsin
Amin canm bnm cok sevndm senn adina masallah size
Hayirli olsun canmKizlar merhaba, daha once konu acmistim. Bugun 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun
Hayirli olsun canm
Aa canım sen ameliyat olacaktın safra kesesinden, çok sevindim gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah sağlık sıhhat versin bebeğinin yüzü suyu hürmetine inşallah canım :)Evet canım ameliyat kaldı ama olsun bebişim geliyor çok şükür Aminnn sağol canım benim
Allah sağlık sıhhat versin bebeğinin yüzü suyu hürmetine inşallah canım :)