Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tebrikleeerrrrrr....:1hug:.Ay öyle seviniyorumki böyle güzel haberler alınca sanki kendi çocuğum olucakmış gibi....:dance:.İnşallah bende tadarım bu güzel duyguyu...İsteyen herkesi Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi yapsın.....Tüp bebek mi canım ?????*Ay bide ikiz .sırnaşık şey.Maşallah maşallah
tebrikler ne guzel can istedi bi goz allah verdi iki goz yani ole bi seymiydi aman ya iste her neyse tebrik ederim rabbim kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah
canım tebrik ederim çok sevindim.ben de hamileyim daha 2 gün önce öğrendim. benim ikiz değil ama. ikiz olmasından korkmuşumdur hep. allah yardımcın olsun. allah analı babalı büyütsün.
canım tebrik ederim çok sevindim.ben de hamileyim daha 2 gün önce öğrendim. benim ikiz değil ama. ikiz olmasından korkmuşumdur hep. allah yardımcın olsun. allah analı babalı büyütsün.