• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyimmmmm diye bagirmak istiyorum ama betahcg degerimm ????

ankarali288

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
82
0
6
Ankara
Kizlarrrrr 11aydr bekleyipte tam anlamiyla sevinememek bu olsa gerek ....ama umuduu bile cokk guzelms rabbim mucizesini devam ettirr insallh sagsaglim normal bi gebelik olur ...bugun kan testimde betahcg degerm 118 cikti iki bucuk haftalik dedi ama iki gun sonra gel dedi deger ikiye katlamassa kimyasal olabilir dedii cokk korkuyorumm bu ikigun nasill gecicekk bilmiyorumm.. ne olur bana bol bol dua edin yalvaririmm ....buba benzer bi durum yasayan varmi acaba ???:20:

Canım hamilesin gözün aydın:) benim ilk başta 82 mi öyle bir şey çıkmıştı ama doktorlar en kötü ihtimali söyler ben de 2 gün sonra yine test verdim 300 küsüre çıkmıştı....inşallah katlanır değerin bolca dua et:) tebrik ederim;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[SUP][/SUP] Bence herkese söylüyorlar sanki bunu bende p.tesi 5 haftalık hamile oldğumu öğrendimö bi daha kan ver dedi katlayacakmı 2 ye die p.tesi tekrar verecem ama benim doktor fazla pimpiriklenme bişi olmaz bakalım die dedi inş. kese de görünüyorsa sorun yok

Canım benim son adet tarihim 10 şubattı. 17 martta hcg değerim 25 çıktı ve şuan 15 haftalık hamileyim. Evet bir ihtimal kimyasal gebelik olabilir banada doktor olabilirde olmayabilirde demiştir. Allah hayırlı zamanlarda sağlıklı gebelikler nasip etsin isteyen herkese.

Benim de dr ultrasonla bakti sadece sivi gördü kan testinde 180.20 cikti hcg cuma günü öğrendim hamile olduğumu bugün tekrar kan verdim sonucu yarin belli olucak ama benim dr da ayni seyi soyledi ben de cok tedirginim zaman gecmek bilmiyo...

arkadaslar bat 8 hazirandi bugun test yaptim negatif cikti. zaten olsaydi bebek cikardi degil mi. tekrAR test yapmama gerek yok degil mi.

Kızlar çok şükür ikiye katlanarak devam ettiren son 2500 du 3 gün sonra bz 7500 beklerken 4643 çıktı korktum biraz ama sürekli iki kat şeklinde artmiyor Muş sadece başlangıçta öyle artıyor Muş ..;) şimdi de kesem için düzgün değil dedi :(( haftaya tekrar gel dedi 5 haftalik olduğu için küçük olduğundan öyle gözüküyor olabilir dedi umarım öyledir perşembe başka doktora gidicem bu doktor sürekli negatif sürekli moral bozdu sevinemedik bile :( umarim keseden düzgün çıkar kalp atışlarıni da duyar rahatlariz dua edin bana. :)

slm arkadaslar bana yardimci olabilcek varmi benim adetim 28 temmuz bu durumda benim 25 avustosta adet olmam gerekiyor fakat ayin 19 adetimden 1 hafta once lavaboya gitigimde pembe bi akinti farketm bi defa geldi ve bir daha gelmedi daha sonra aksama dogru cok az belli belirsiz hahve akinti geldi ve iki gundur sadece belli belirsiz sarimsi kahve akinti geliyo sadece sabahlari sol kasigimda batma ve regli olcakmism gibi bel ve kasik agrisi oluyo gelip geciyo goguslerimde sizlama daha onceden dogim yapim ama bunlari hisetmedim boyle bi akinti yasmadim sizler ne dusunuyorsunuz arkadaslar bana yardimci olun lutfen allah herkezin gonlune gore versin bu hayatta en guzel duygu evlat sahibi olup anne olmak Rabbim herkeze bu duyguyu tattirsin

Sansiz ben kizima hamile kaldigimi 46 gun ustune ogrenmistim adetim 3 mayisti 5 mayista leke vurmus adet oldum diye dusunmustum sokulme olmadi 1 hafta sonra tekrarkan vurdu ustume ben sokulemiyorum diye dusunurken basdonmelerim basladi hamile olma ihtimalim hic yoktu cunku 6 yildir bekliyorduk bas donmelerim artinca baska hastalik var diye dusunmustum tedbiren bi test yapayim yarin doktora gider bu basdonmesi neden oluyor diye baktiririm diye dusundum test alip yaptim ve cift cizgiyi gordugumde inanamamis buyuk bi saskinlik yasamistim benim hikayem kotu bitenlerden 9 ay kizim hic uzmedi beni ne bulanti ne kusma ne yorma hicbiri meger cennet yolcusuymus o yuzden annesine hic sıkıntı vermemis 6 aydir bu sorunla bogusuyorum depresyona girdim ve cok kotu gunler gecirdim

Back