Benm son adet tarihim 16mart ama nekadarlik hamileyim.Bilmiyorum ole sacma bi muayeneydiArkadaslar son adet tarihim 11 Şubat ve ben 6 haftalık hamileyim geç dollenme
Benimki geç döllenmegözünüz aydın kızlar hayırlı olsun... gecikmeden önce belirtileriniz var mıydı?
Hayirlisi bende geçen hafta gördüm 7 mm idiBenm son adet tarihim 16mart ama nekadarlik hamileyim.Bilmiyorum ole sacma bi muayeneydiama kesemizi gorduk sukur iki gun one
Canim benimki geç döllenme olduğu için bütün belirtileri yaşadımgözünüz aydın kızlar hayırlı olsun... gecikmeden önce belirtileriniz var mıydı?
anladım canım... bende bu aydan umutluyum da biraz o yüzden sormak istedim..Canim benimki geç döllenme olduğu için bütün belirtileri yaşadım
Allahım gönlüne göre versin insallahanladım canım... bende bu aydan umutluyum da biraz o yüzden sormak istedim..
sağolasın canım..Allahım gönlüne göre versin insallah
Hicbi belirti yoktu adetim gecikti ama sancm vardi ara ara bide gogus agrisi hala devam edioanladım canım... bende bu aydan umutluyum da biraz o yüzden sormak istedim..
Gittikce.nefrt ediyorum doktordan ya hcbisi solemedi gicikHayirlisi bende geçen hafta gördüm 7 mm idi
bende yoğun kasık ağrıları var, arada bir de batma oluyor, ovulasyon bittikten sonrada bembeyaz yoğun bir akıntı gelmişti,göğüslerimde bir değişme yok...Hicbi belirti yoktu adetim gecikti ama sancm vardi ara ara bide gogus agrisi hala devam edio
Bende akinti var hamile kaldigimdan beri fitil verdi bana dun basladm bakalim iyi gelicekmibende yoğun kasık ağrıları var, arada bir de batma oluyor, ovulasyon bittikten sonrada bembeyaz yoğun bir akıntı gelmişti,göğüslerimde bir değişme yok...