hamileyimmmm şükürler olsunnn bunu bende yazdım

Ahh cancazimmmm allah tamamına erdirsin sağ salim kucaginada almayı nasip etsin :) bende şimdi senin başını sisircem bana d. Bisi diyiver rutbelendin madem artık ben ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim subbat 6 da adet oldum sonra birde şubat 28 de oldum bu son adetten sonra yumurta takibi fln yaptım kendimce ve ilk defa ve tutmaması şansı bırakmadım :) sonrasında kasık batmalari başladı onun ardından bel ağrılarım halsizlik uyku hali istahssizlik göğüslerinde hassas lik yok aslında ama günde bir kez böyle sanc. Vuruyor 2.3 saniyelik telefonuma bi uygulama indirdim adet gununu ve yumurtlama gününü hesaplıyor burdan bi bayan önermişti nettende sürekli arastrdim bu sekilde yaptım takibi ve adetimede 9 gün var sence olabilir mi cvp verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

merhabalar tatlım benimde bel ve sırt ağrımla süre geldi gebelik belirtilerim göğüslerimin maşallahı var hala acı falan filan hiçbişeysi yok ama adetine 9 gün varmış herşey için çok erken inan bana daha portakalda vitamin bile değil sen şimdi sakın belirti arama rahat ol bekle şöyle son 4 günü sonra bismillah de başla testlere ama boşuna para tuzağı çıkanların oranı çok düşük bu forumda genelde istisna ablalar var öle adetine 7 gün kala çıkan ama benim çift çizgi adetten bir gün sonra çıktı önceki günlerde tık yoktu hüsrana kapılmıştım sana tavsiyem hayatı akışına bırak dert etme rabbim zamanını karar kılmıştır.

S
Saol canım bekliycen zten bende :-*

bende hamileyimmmm 5+4 haftalık beta hcg 857 çıktı ama kese görünmedi inş bi sorun yoktur ben bugün kesin görürüz diye düşünüyordum :-(

8.5 yillik evliyim, 2 senedir bebek icin ugrasiyoruz. Pcoluyum ve hipotroidi hastasiyim. Bu ay adetim ilk gunu test yaptim negatifti, 4.gunu ilk idrarla yaptim pozitif cikti cok sukur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ya ben de belirti durumu karışık 5,5 aylık evliyim bugün adetimin 32. Günü üç gün önce kan testinde b hcg 1.20 çıktı idrar testi 3 gün önce negatifti onları yaptirinca değilimdir diye dusunmustum ama hala regl olmadim bugün gecikmesinin 5.günü acaba hamile miyim Eşim o kadar çok istiyor ki olmayincada çok üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…