- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
Gözünaydın canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)çok şükür canım 270 olmuş
Ahh cancazimmmm allah tamamına erdirsin sağ salim kucaginada almayı nasip etsin :) bende şimdi senin başını sisircem bana d. Bisi diyiver rutbelendin madem artık6 aylık evliyim ve hatta bugün altı ayım doldu, eşimle üniverste 2 sınıftan beri bir arkaşlığımız var ve sonunda evlilikle taçlandırdık 6 ay bile zor sabrettim aslında ben, hayalim hep genç anne olmaktı, 11,13,17. günlerde ilk kez doğru şekilde ve araştırmalarım sonucundaki şekilde ilişki yaşadık inanın ilk denemede hamile olacağım fikri aklımdan geçmezken vede annem bana kızım bana çektiysen kesin 6 ayda zor hamile kalırsın demişti ben çok denedim seni bulmak için demişti, bende dedim ki şimdi denemeye başlasam 1 yıla ancak belki tutar ama ilk denemeden sonra tabiki vucüdumda bir değişiklik olmadı ilk belirtim ilişkiden 5 gün sonra sırt ve bel ağrısı oldu yani aşırı değil hissedilir derecede, acaba mı dedim sonra bir gün çamaşır katlarken sol kasıkta batma 1 dk süre zarfında tık tık atma şeklinde,yine bi durdum düşündüm neyse daha çok var dedim adete sonra, bi gece üşüme bastı beni sarıldım yattım yorgana, ama bu sırada bel ağrım kendini hiseettiriyor 5 gün kaldı regliye karnımda ağrı yok hep başlar önceden ama yok ağrı sıfır yani karnım hiç ağrımadı ama kasık ağrım sol tarafta gerçekten bazı zamanlarda hafif hafif kendini belli etti tabi ben kendimi bu foruma attım okudum okudum resmen belirti profu göğüslerimi sıkmaktan morarttım ama ağrı yok sıfır bakıyorum hala yok ama solgunluk var tabiş neyse velasılkelam dün adet günüm ve karnımda gerilme oldu dedim rabbim sanırım karnımda bi minik var , ha bu arada adetime 4,3,2 gün kala hep test yaptıum ama bembeyaz bır negatif ve hüsran adet günümü 1 gün geçti ve testi koydum işte yokla var arası bir sonucla kendimi hastaneye attım sonuc 37.76 rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir süreç geçirmemi nasip eder inşallah size demek istediğim şu ki bu forum çokı iyi bir destek çok iyi bir stres atma yeri ama belirtilere gelince herkesin karakteri ve sağlık durumu farklı hep farklılık gösterebilir siz kendinizdeki farka bakın başkalarındakileri sallayın he bu ara da dipnot;karbonata testi yaptım ama eğlencesine ama dibe çöktü yani böle şeylerde yalanmış, şuan hamile olduğumu eşim ve sizler biliyorsunuz ailelere söylemeyeceğim çünkü 18 mart babamın(kayınpederim),19 mart babamın ve 21 mart kardeşimin onlara en büyük hediyeyi vereceğim allahın izni ile sizlere destekleriniz için çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin
merhabalar tatlım benimde bel ve sırt ağrımla süre geldi gebelik belirtilerim göğüslerimin maşallahı var hala acı falan filan hiçbişeysi yok ama adetine 9 gün varmış herşey için çok erken inan bana daha portakalda vitamin bile değil sen şimdi sakın belirti arama rahat ol bekle şöyle son 4 günü sonra bismillah de başla testlere ama boşuna para tuzağı çıkanların oranı çok düşük bu forumda genelde istisna ablalar var öle adetine 7 gün kala çıkan ama benim çift çizgi adetten bir gün sonra çıktı önceki günlerde tık yoktu hüsrana kapılmıştım sana tavsiyem hayatı akışına bırak dert etme rabbim zamanını karar kılmıştır.Ahh cancazimmmm allah tamamına erdirsin sağ salim kucaginada almayı nasip etsin :) bende şimdi senin başını sisircem bana d. Bisi diyiver rutbelendin madem artıkben ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim subbat 6 da adet oldum sonra birde şubat 28 de oldum bu son adetten sonra yumurta takibi fln yaptım kendimce ve ilk defa ve tutmaması şansı bırakmadım :) sonrasında kasık batmalari başladı onun ardından bel ağrılarım halsizlik uyku hali istahssizlik göğüslerinde hassas lik yok aslında ama günde bir kez böyle sanc. Vuruyor 2.3 saniyelik telefonuma bi uygulama indirdim adet gununu ve yumurtlama gününü hesaplıyor burdan bi bayan önermişti nettende sürekli arastrdim bu sekilde yaptım takibi ve adetimede 9 gün var sence olabilir mi cvp verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler
Saol canım bekliycen zten bende :-*merhabalar tatlım benimde bel ve sırt ağrımla süre geldi gebelik belirtilerim göğüslerimin maşallahı var hala acı falan filan hiçbişeysi yok ama adetine 9 gün varmış herşey için çok erken inan bana daha portakalda vitamin bile değil sen şimdi sakın belirti arama rahat ol bekle şöyle son 4 günü sonra bismillah de başla testlere ama boşuna para tuzağı çıkanların oranı çok düşük bu forumda genelde istisna ablalar var öle adetine 7 gün kala çıkan ama benim çift çizgi adetten bir gün sonra çıktı önceki günlerde tık yoktu hüsrana kapılmıştım sana tavsiyem hayatı akışına bırak dert etme rabbim zamanını karar kılmıştır.
canım sen ne zaman gördün keseyiHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...
5+2 de gördüm canım. Bu hafta da çağırdı. Doktorum kalğ atışını inşallah duyarım:)canım sen ne zaman gördün keseyi
kalp atışlarını da duyarsın inş canım...biz dün 5+4 tük keseyi göremedik pazartesi inş görürüz5+2 de gördüm canım. Bu hafta da çağırdı. Doktorum kalğ atışını inşallah duyarım:)
Aminnn...Belki geç döllenme olmuştur. İnşallah bir sonraki sefere görürsünüz canım.kalp atışlarını da duyarsın inş canım...biz dün 5+4 tük keseyi göremedik pazartesi inş görürüz
inş canım yaaAminnn...Belki geç döllenme olmuştur. İnşallah bir sonraki sefere görürsünüz canım.
hayırlı olsun canım8.5 yillik evliyim, 2 senedir bebek icin ugrasiyoruz. Pcoluyum ve hipotroidi hastasiyim. Bu ay adetim ilk gunu test yaptim negatifti, 4.gunu ilk idrarla yaptim pozitif cikti cok sukur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah razi olsun. Darisi isteyen herkesin basina insallah.hayırlı olsun canım
Hayirlisi olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah5 aylık evliyken miniğim yuvamızı mutluluğuyla doldurdu. Bende tam 13+3 haftalık hamileyim ... ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. (AMİN )
AMİN inşaallah ...Hayirlisi olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin...5 aylık evliyken miniğim yuvamızı mutluluğuyla doldurdu. Bende tam 13+3 haftalık hamileyim ... ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. (AMİN )
sağol rabbim meleklerimize sağlık versin kucağımıza alalım inşalallahHayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin...