hamileyimmmm şükürler olsunnn bunu bende yazdım

normal zamanda oluyordu canım ama ara ara sol kasık ağrım hep oldu ağrı değilde böle sızı kendini belli eden ince bişi abartılı bişi yok yani aslındaa
Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin çok güzel haber darısı başımıza
2 gündür benim de sol kasığıma ince bi sızı giriyor acıma yok da hissettiriyor kendini
Ilk kasık ağrınız ne zaman olmuştu sizin?

Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin çok güzel haber darısı başımıza
2 gündür benim de sol kasığıma ince bi sızı giriyor acıma yok da hissettiriyor kendini
Ilk kasık ağrınız ne zaman olmuştu sizin?
Bnmde aynis canim reg 1gun gecti

yazdığın yazıdan çok mutlu olduğun ve heycanlı olduğun çok anlaşılıyor bende 5 Haftalık hamileyim 2 gün önce öğrendim allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah hayırlı olsun canım :anneadayı::emir_bebek:

yazdığın yazıdan çok mutlu olduğun ve heycanlı olduğun çok anlaşılıyor bende 5 Haftalık hamileyim 2 gün önce öğrendim allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah hayırlı olsun canım :anneadayı::emir_bebek:
Ben bugün ogrendim canim kac haftalik hamile oluyorm son adet tarihim 11 subatta basladi 15subatta bitti

Ayyyy cok mutlu oldum hayırlı olsun tatlım inşalah çok güzel hamilelik geçiririz ben Şubat 13 ünde adet olmuştum kan değerimden zaten çok küçük olduğu belli

Ayyyy cok mutlu oldum hayırlı olsun tatlım inşalah çok güzel hamilelik geçiririz ben Şubat 13 ünde adet olmuştum kan değerimden zaten çok küçük olduğu belli
Değerin katladı mı canım? Inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

X