hamileyimmmm şükürler olsunnn bunu bende yazdım

prens-es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
134
110
33
6 aylık evliyim ve hatta bugün altı ayım doldu, eşimle üniverste 2 sınıftan beri bir arkaşlığımız var ve sonunda evlilikle taçlandırdık 6 ay bile zor sabrettim aslında ben, hayalim hep genç anne olmaktı, 11,13,17. günlerde ilk kez doğru şekilde ve araştırmalarım sonucundaki şekilde ilişki yaşadık inanın ilk denemede hamile olacağım fikri aklımdan geçmezken vede annem bana kızım bana çektiysen kesin 6 ayda zor hamile kalırsın demişti ben çok denedim seni bulmak için demişti, bende dedim ki şimdi denemeye başlasam 1 yıla ancak belki tutar ama ilk denemeden sonra tabiki vucüdumda bir değişiklik olmadı ilk belirtim ilişkiden 5 gün sonra sırt ve bel ağrısı oldu yani aşırı değil hissedilir derecede, acaba mı dedim sonra bir gün çamaşır katlarken sol kasıkta batma 1 dk süre zarfında tık tık atma şeklinde,yine bi durdum düşündüm neyse daha çok var dedim adete sonra, bi gece üşüme bastı beni sarıldım yattım yorgana, ama bu sırada bel ağrım kendini hiseettiriyor 5 gün kaldı regliye karnımda ağrı yok hep başlar önceden ama yok ağrı sıfır yani karnım hiç ağrımadı ama kasık ağrım sol tarafta gerçekten bazı zamanlarda hafif hafif kendini belli etti tabi ben kendimi bu foruma attım okudum okudum resmen belirti profu göğüslerimi sıkmaktan morarttım ama ağrı yok sıfır bakıyorum hala yok ama solgunluk var tabiş neyse velasılkelam dün adet günüm ve karnımda gerilme oldu dedim rabbim sanırım karnımda bi minik var , ha bu arada adetime 4,3,2 gün kala hep test yaptıum ama bembeyaz bır negatif ve hüsran adet günümü 1 gün geçti ve testi koydum işte yokla var arası bir sonucla kendimi hastaneye attım sonuc 37.76 rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir süreç geçirmemi nasip eder inşallah size demek istediğim şu ki bu forum çokı iyi bir destek çok iyi bir stres atma yeri ama belirtilere gelince herkesin karakteri ve sağlık durumu farklı hep farklılık gösterebilir siz kendinizdeki farka bakın başkalarındakileri sallayın he bu ara da dipnot;karbonata testi yaptım ama eğlencesine ama dibe çöktü yani böle şeylerde yalanmış, şuan hamile olduğumu eşim ve sizler biliyorsunuz ailelere söylemeyeceğim çünkü 18 mart babamın(kayınpederim),19 mart babamın ve 21 mart kardeşimin onlara en büyük hediyeyi vereceğim allahın izni ile sizlere destekleriniz için çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin ve yine sağlıkla kucaklarsınız Bebeğini.Hayırlı olsunn

çok güzel açıklamışsın canım sağ salim kucağına da alırsın inşallahhh çok güzel bir duygu olsa gerek. darısı bize olsun

çok güzel açıklamışsın canım Allah sağlıcakla dünyaya getirdmek nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah

Canim oyle sevindim kiiii:) suanda bende ayni senin anlattigin gibiyim bu ay tam bir deneme olacak ne yaptin taktik demissin ya:)

ozaman yazıyorum ama utanmaktayım
valla aslında siizin çok iyi bildiğiniz şeylerdir ben onu uyguladım yastık koydum belimin altına ilişki sırasında affınıza sığınarak açık yazıyorum hemen çıkma olmadı baya bekledik sonra ben ayaklarımı hemen yukarı diktim sonra baya öle kaldım hiç yıkamadım sabaha kadar öle durdum sabah duş aldım bunu yaptım önemli olan dışarı değil bütün hepsinin içeri girmesi kayıp sıfır olmalı öle okumuştum tabi az çok çıkıyor dışarı ama ne kadar fazla sperm okdar fazla şans

ilişki günlerim de çok az ben 13 şubatta regli başlangıcım 28 günlük döngüm ve birliktelikler 11,13,17 şubat bu kadarcık

senin adına sevindim canım ben de ilk denemede olacağını düşünürken 3 aydır bekliyorum 4. aydayız...olmayıp da stres yapanları anlamazdım şu an ne demek çok iyi anlıyorum..İnsallah hayırlısıyla alırsın kucağına...

Ayyy kiyamam ozel msj atmis utanmistaaa annecik Allah nazardan korusun bebegini ve seni.degerlerin kat be kat artsin..bu arada pazartesi yine ver ok

Ayyy ne güzeeeeellll rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı da en hayırlı zamanda bekleyenlere olsun. peki bişi sorucam o kasıkta olan batma fazla hareket ettiğinde mi oluyodu yoksa öyle durupdururkenmi? Mesela ben azönce mutfakta biraz uğraştım süpürge fln ve şuan hala kasıklarımda özellikle solda ağrılar var. Kaç aydır kendimi dinliyorum böle bişi olsa kaçırmış olamazdım bu belirtiyi de ondan merak ettim

normal zamanda oluyordu canım ama ara ara sol kasık ağrım hep oldu ağrı değilde böle sızı kendini belli eden ince bişi abartılı bişi yok yani aslındaa

normal zamanda oluyordu canım ama ara ara sol kasık ağrım hep oldu ağrı değilde böle sızı kendini belli eden ince bişi abartılı bişi yok yani aslındaa
Benim dün akşama kadar sol tarafımda batma şeklinde ağrı oluyodu bugün o olmadı ama nasıl ki başladım mutfakta kıpırdanmaya ozaman başladı ağrı sanırım bişeyler bana tembellik yap boşveeeerrr diye sinyal veriyo heheheheh Saol canım cvbın için

hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagına alman nasıp olsun bebısını ınsallah ..darısı basımıza.. sen ymurtlama gunun ovulasyonal falanmı baktın yoksa 14 gun sayma olayı ılemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…