• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamileyimmmm 🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emostanta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
91
81
3
30
Öncelikle merhaba kızlar :) eğer hamile kalırsam bildiğim tüm yöntemleri size anltıcam diye kendime söz vermiştim çünkü biliyorumki burda hamile kalmayı o kadar çok isteyen varki Rabbim hepinize nasip etsin.
yazımı fazla uzatmadan hemen ayrıntıları sizinle paylaşıcam umarım tutar ve banada dualarınızı eksik etmezsiniz ve umarım birilerine dokunmuş olurum 🥰
1. Ovülasyon testi ( adet bitiminden başladım yumurtlama görene kadar sürdü test silikleşince bıraktım benim 2 gün sürdü )
2. Çakşır kökü suyu ( sabahları aç karnına eşimle beraber içtik yarım çay bardağı yarısı su yarısı çakşır suyu olacak şekilde )
3. Havuç suyu ( katı meyve sıkıcağında yemekten yarım saat önce 1 su bardağı eşime içirdim )
4. Yumurtlamayı gördüğüm gün ve sonrasındaki iki gün daha değerlendirdik
5. İlişki olduktan sonra lavaboya gidilmiyicek ve 80 dakika uzanılıcak kalçanın altına da yastık konulucak ve 2-3 saat banyo yapılmıyıcak :)
Umarım yardımım dokunur sizlere öpüyorum hepinizi :)

Öncelikle merhaba kızlar :) eğer hamile kalırsam bildiğim tüm yöntemleri size anltıcam diye kendime söz vermiştim çünkü biliyorumki burda hamile kalmayı o kadar çok isteyen varki Rabbim hepinize nasip etsin.
yazımı fazla uzatmadan hemen ayrıntıları sizinle paylaşıcam umarım tutar ve banada dualarınızı eksik etmezsiniz ve umarım birilerine dokunmuş olurum 🥰
1. Ovülasyon testi ( adet bitiminden başladım yumurtlama görene kadar sürdü test silikleşince bıraktım benim 2 gün sürdü )
2. Çakşır kökü suyu ( sabahları aç karnına eşimle beraber içtik yarım çay bardağı yarısı su yarısı çakşır suyu olacak şekilde )
3. Havuç suyu ( katı meyve sıkıcağında yemekten yarım saat önce 1 su bardağı eşime içirdim )
4. Yumurtlamayı gördüğüm gün ve sonrasındaki iki gün daha değerlendirdik
5. İlişki olduktan sonra lavaboya gidilmiyicek ve 80 dakika uzanılıcak kalçanın altına da yastık konulucak ve 2-3 saat banyo yapılmıyıcak :)
Umarım yardımım dokunur sizlere öpüyorum hepinizi :)
gozun aydin canim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Ne zamandir deniyordun

Gözün aydın canımm bizde çakşır kökü suyuna başladık dün
Keçiboynuzu özü yiyoruz birde
Bide ben aslanpençesi içiyorum sahurda
İnşallah şifa olur bizede :) çakşırauyunu ne kadar süredir kullanoyosunuz by ara çok duyuyorum bende aldım hemrn
İnşallah bu ay bizimde bebğimiz gelir dualarını beklerim
Daha adetime bi hafta olmasına rağmen karnım ağrıyor
Ve aniden ateş basıyır dün gece hasta oluyorum sandım sonra geçti
Senin belirtilerin var mıydı

Gözün aydın canımm bizde çakşır kökü suyuna başladık dün
Keçiboynuzu özü yiyoruz birde
Bide ben aslanpençesi içiyorum sahurda
İnşallah şifa olur bizede :) çakşırauyunu ne kadar süredir kullanoyosunuz by ara çok duyuyorum bende aldım hemrn
İnşallah bu ay bizimde bebğimiz gelir dualarını beklerim
Daha adetime bi hafta olmasına rağmen karnım ağrıyor
Ve aniden ateş basıyır dün gece hasta oluyorum sandım sonra geçti
Senin belirtilerin var mıydı
Canım benim fazla belirtim yoktu sadece eğildiğim zaman karnımda batma hisediyodum 1 ay kullandık canım ama senin yumurtlama görene kadar içmen lazım sonrasında bırakman gerekiyor dua ediyorum edicem de hepinize 🥰🥰

Canım benim fazla belirtim yoktu sadece eğildiğim zaman karnımda batma hisediyodum 1 ay kullandık canım ama senin yumurtlama görene kadar içmen lazım sonrasında bırakman gerekiyor dua ediyorum edicem de hepinize 🥰🥰

Maşallah canım
Benim bu ay yumurtlamam geçti şuan kullanmam zararlı olur mı acaba
Adetim bitince başlayayım o zaman

Neden bir saat yada bir bucuk saat değilde 80 dakıka? Bir acıklaması varmı bir saat 20 dakikanın 🤔😀

Tabiki de var :) sperm tüplere 65-70 dakika da ulaşıyor ama ben bi 10 dakika da kendim fazladan bekledim 😊😂
Merhaba konu ile ilgili okuduğum birçok yazıda doktorlar 10-15 dakikadan fazla beklemenin hiçbir faydasının olmadığını yazıyor. Bende hiç beklemedim acaba o yuzden mı olmadı ama benim daha ilk ayım

Merhaba konu ile ilgili okuduğum birçok yazıda doktorlar 10-15 dakikadan fazla beklemenin hiçbir faydasının olmadığını yazıyor. Bende hiç beklemedim acaba o yuzden mı olmadı ama benim daha ilk ayım
Evet canım bende çok duydum onu ama bi tane anne adayı bana bu şekilde yapmamı söyledi bende ona uydum çok şükür Rabbim nasip etti

Evet canım bende çok duydum onu ama bi tane anne adayı bana bu şekilde yapmamı söyledi bende ona uydum çok şükür Rabbim nasip etti
Ne güzel Allah bize de nasip eder insallah daha çok yeniyiz ama çok istiyoruz ovulasyon testine başladım bugün ilk kez

Back