Hamileyimmmm hemde puregon 600 ile

cilveli gelin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
16
3
8
Kızlarrr HAMILEYIMMMMMM
Kimse ümitsizlige kapilmasin die anlatiyorum Allah büyük Daha onceden klomenle ilgili yazmistim ve ben klomenin hic faydasini gormedim yaklasik 4 ay kullandim gecen ay doktoruma birakmak istedigimi soyledim oda bana puregon 600 verdi 6 gun boyunca gobegimden kendim vurdum 5 tane yumurtam olustu ve catlatma ignesi vuruldum bunun yaninda igneyi vuruldugum gibi belime yakida yapistirdim olusan yumoslar sicak tutulmasi gerekmis ve ben suan 5 haftalik hamileyim mutlaka puregonu denemenizi tavsiye ediyorum Allah kimseyi evlatla sınamasın hepimizin gönlüne göre versinn inşAllah

MERHABA;
YAZINIZI OKUDUM VE COK MUTLU OLDUM ONCELIKLE HAYIRLI OLSUN. BENDE 2 KEZ CATLATMA IGNESI OLDUM 1. IGNEM KIMYASALLA SONUCLANDI 2. IGNEM TUTMADI. FEMARA KULLANIYORDUM AMA BUGUN DOKTORUM PUREGON VERDI 3 GUN 75 OLARK VURMAMI SOYLEDI ADETIMIN 9. GUNU OLDUGUNDAN 1 YUMURTAM GELISMIS 11 MM O SEBEPLE 3 GUN VURUL DEDI. DEDIGINIZ GIBI ALLAH KIMSEYI BEBEKLE SINAMASIN COK ZOR BIR SUREÇ. ILACIN FIYATI HAKKINDA BILGINIZ VAR MI. BANA RAPOR CIKARDILAR 900 OLARAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…