hamileyimmm

Günlerce sana bas bas bağırdık hamilesin, git kan tahlili yaptır diye ama yooook. Olumsuz olursa üzülürüm deyip deyip yaptırmadın Nihayet öğrenmişsin. Ben zaten bildiğim için şaşırmadım Ama senin adına çok sevindim. Hadi gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bu arada kaç yıllık evlisin bende bugün gördüm rüyamda hamileydim o kadar güzeldiki

Ben 5 aylik evliyim.hic korunmadik.evlilikten sonra sadece uc kez adet oldumbebisim bizi cok bekletmedi.ama uc ay cok uzuldum adet olunca.insAllah senide bekletmez bebisin.guzel haberi alirsin insAllah

rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin..bebeğini sana bağışlasın rabbim..nolur dualarında bizim gibi bebek hasretiyle bekleyen anne adaylarınıda unutma..

rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin..bebeğini sana bağışlasın rabbim..nolur dualarında bizim gibi bebek hasretiyle bekleyen anne adaylarınıda unutma..

Tsk ederim.inan ki dua ederken hicbir zaman yalniz kendime etmedim.ve hamile oldugumu ogrenende dua etdiyim iki insanin da benimle ayni vakitte hamile kaldigini ogrendim ve kendim kadar sevindim.insAllah sizde cok beklemeden mutlu haberi alirsiniz.buna hep inanin.inanmak basarmanin yarisidir.ben 5 aylik evliyim.ilk uc ay hep agir kaldirmaktan korundum.iliskiden sonra ayaklarimi yastiklarin ustune koyuyordum boyle daha kolay hamile kalinirmis diye duymustum.ama uc ay adet olunca cok uzuldum.bu ay hic dikkat etmedim.evin esyalarinin yerini deyistim iliskiden sonra ayak kaldirmadim.ve 4cu ayhamile oldugumu ogrendim.ve birde sunu tavsiye edeyim,iliski yasarken hamile kalmak icinyasama.sadece zevk almana bak.veiliskiden sonra duz uzan saga sola donme ve sakin ayaga kalkma tuvalete yikanmaya gitme sakin.ben 4cu ay boyle yaptim.insAllah seninde guzel haberini aliriz

aminn allah razı olsun arkadaşım..2 sene olcak nerdeyse bebek bekliyoruz..bu arada sorunlarım da var onlarlada uğraşıyorum..ayak kaldırma olaylarını felan atlattım ben tedavi aşamasındayım diye iyice saldım..tedavime gidip geliyorum..bundan sonrası rabbime kalmış umudum var çok şükür ama eskisi kadar aman aman tedbir almıyorum..rabbim isteyen herkeze hayırlısıyla bi bebiş nasip etsin..

Ne kadar güzel hayırlısı olsun tatlım inş. o haberi bende duyarım

İlişkiden sonra 3 ay düzenli ve normal adet gören biri hamile olabilir mi?testte yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…