hamileyimmm

mehin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
80
0
6
34
Ankara
Bugun ogrendim hamile oldugumu .daha 3 haftalik.10 gun gecti adetimden.ve bugun ogrendim.testte ciikmisti ve doktora gitmisdik ama ultrasonda gorunmemisdi cok yeni diye.ama bugun gorundu bebegim.cok mutluyum coook.Allah herkese yasatsin bu mutlulugu

Bugun ogrendim hamile oldugumu .daha 3 haftalik.10 gun gecti adetimden.ve bugun ogrendim.testte ciikmisti ve doktora gitmisdik ama ultrasonda gorunmemisdi cok yeni diye.ama bugun gorundu bebegim.cok mutluyum coook.Allah herkese yasatsin bu mutlulugu

merhabalar
hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inş.darısı bana ve benim gibi tüm isteyenlere inş.

sizin adınıza çok sevindim...rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inşallah darısı tüm isteyenlerin başına..

tsk ederim herkese.benim adetime 10gun kala adet olucakmisim gibi agrilarim basladi.hergun adet olucam diye dusundum.ayni vakitte ayak ageilarim da basladi.hep uzaniyordum ama butun gibi ayakta olmusum gibi hissediyordum ve yine bunlara parelel yuzumde asiri sivilcelenme oldu sonra goguslerime sonrada bacaklarimda sivilceler cikti.gobekten asagi inen kahverengi cizgi olustu.idrara sik cikmaya basladim.bunlarin hepsi ayni anda oldu.adet olucagim gun test yaptim cook silik cikti.hergun test yaptim heegun birazda belirginlesti cizgi.ama en esas belirti hisslerimdi.ben hissediyordum bu ay hamile kalicam diye.iki defa ruyamdada gormustum.onuda soyleyeyim hic bulanti ve akntim olmadi halada yok.goguslerde hassasiyet 3 4gundur basladi.onceden hic yoktu

Ya bizde 3 aydır falan düşünüyoruz bu ay adetimde tuhaflık oldu günümden 1,50 gün sonra oldu ve 2 gün sürdü 4 gün falan sürerdi çok az oldu bu sefer sonra bitti 5 gün sonra falan kahverengi gibi leke oldu sol bacağım çok ağrıodu karnım falan da onun dışında bişey yok ama evde test yaptım hemen bişey çıkmadı nedir sizce?

kesin bisey soyleyemem ama bildigim kadariyla hamilelikte kanama kahverengi ve sadece bi kac damla oluyor.iki gun olduysa adet demektir bence ama yinede bi kac gun bekle test yap.insAllah tez zamanda sende mutlu haberi alirsin canim

kesin bisey soyleyemem ama bildigim kadariyla hamilelikte kanama kahverengi ve sadece bi kac damla oluyor.iki gun olduysa adet demektir bence ama yinede bi kac gun bekle test yap.insAllah tez zamanda sende mutlu haberi alirsin canim

inş.cnm ben hep günü gününe olan biriyim oyüzden kafam karıştı kaın ağrım falan geçmedi ya bide bakalım ben 1 kere dış gebelik geçirdim ameliyat oldum oyüzden çok istiyorum ve korkuorum bundan dolayı sabırsızım en ufak bişeyden umutlanıorum.rabbim boş çevirmez inş.

Hayırlı olsun bende 3 haftalık hamıleyım uenı ogrendım bende doktor ultrasonda gozukmez diye bakmadı bayramdan sonra bakalım dedı senım nasıl gorundu 3 haftalıkta gozukmuyor dıyorlar

Kızlar 3 haftalık derken gününüz geçmeden mi öğrendiniz :)

hadi hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bu arada kaç yıllık evlisin bende bugün gördüm rüyamda hamileydim o kadar güzeldiki

Kızlar 3 haftalık derken gününüz geçmeden mi öğrendiniz :)

Canım benım gunum tam 1bucuk ay gectı duzenlı adet olurdum ama bu ay bır turlu olmak bılmedım ıdrar testlerı yaptım negatıf bır hafta gectı kanda yaptırdım yıne negatıf bunun uzerıne doktor adet sokturucu verdı ve kullandım yıne adet olmayınca kan tahlili tekrarlandı ve gebe oldugumu ögrendım hatta ilk ogrendıgımde 2 haftalıktı yanı benım yumurtalarım cok gec olusmus umarım yardımcı olmudumdur

Hayırlı olsun bende 3 haftalık hamıleyım uenı ogrendım bende doktor ultrasonda gozukmez diye bakmadı bayramdan sonra bakalım dedı senım nasıl gorundu 3 haftalıkta gozukmuyor dıyorlar

canım benim günüm 4 gün gecikti şuanda dun doktora gittim kan negatif rahim temiz yani kist filan yok :):)sadece kalınlaşmış dedi ama kesede yok dedi ki zaten kan negatif çıktı ama ben hastalanmadım daha acaba hamile olabilir miyim çok istiyorum bana dua et lütfen

beni çok rahatlattın. :):)Teşekkür ederim canım ben bekleyim o zaman :):)

Normalde duzenli mi adet olursun canım benımde vajınal muayene yapıldı rahım temız sorun yok dedı gebe olsan gorunur dedı ama yınede kan tahlili yapcam dedı ve gebe oldugumu ogrendım sma deger dusuk dedı 2gun sonra ysnı bugun cagırdı degerım iki kat yukselmiş

Ben 3 aylık evlıyım ilk ay korunduk sonra bıraktık 2ay hamıle kalamadım 3ay kaldım aslında ınsn beklemıuordum surprız oldu bıze cunku adetım bır bucuk ay gecıktı kandada cıkmayınca ıhtımal vermemiştım ama arada kullandıgım adet sokturucu bence onun sayesınde oldu ozeldekı doktoruma dedım bu ılacı kullandım dıye korkma bırsey olmaz dedı aksıne rahmını beslemiş dedi :)

Evet düzenli olurum geçen yıl kist oluştuğu için gecikme yaşamıştım ama şuan kist olmadığını söyledi temiz dedi :)inşallah hamileyimdir sende inşallah kucağına sağ salim alırsın bebeğini :)darısı başıma inşallah

Allahım inş guzel haberını almayı nasip eder canım ıyı dıleklerın için tsk ederım cok sagol cok garıp bır duyguymus allahım herkese yasatsın inş

Evet bende uc haftalik gozukmez diye biliyordum ama insandan insana fark var diyorlar.kiminde iki ay gorunmeye biliyormus.bende adetim on gun gecdi bugun.doktor gec dollenme olmus onun icin 3 haftalik.aslinda 3den biraz daha fazla.3uc bucuk falan.

Evet bende uc haftalik gozukmez diye biliyordum ama insandan insana fark var diyorlar.kiminde iki ay gorunmeye biliyormus.bende adetim on gun gecdi bugun.doktor gec dollenme olmus onun icin 3 haftalik.aslinda 3den biraz daha fazla.3uc bucuk falan.

Benimde o kadarlık daha kan degerlerin kaç cıktı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…