Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun ogrendim hamile oldugumu .daha 3 haftalik.10 gun gecti adetimden.ve bugun ogrendim.testte ciikmisti ve doktora gitmisdik ama ultrasonda gorunmemisdi cok yeni diye.ama bugun gorundu bebegim.cok mutluyum coook.Allah herkese yasatsin bu mutlulugu
Bugun ogrendim hamile oldugumu .daha 3 haftalik.10 gun gecti adetimden.ve bugun ogrendim.testte ciikmisti ve doktora gitmisdik ama ultrasonda gorunmemisdi cok yeni diye.ama bugun gorundu bebegim.cok mutluyum coook.Allah herkese yasatsin bu mutlulugu
tsk ederim herkese.benim adetime 10gun kala adet olucakmisim gibi agrilarim basladi.hergun adet olucam diye dusundum.ayni vakitte ayak ageilarim da basladi.hep uzaniyordum ama butun gibi ayakta olmusum gibi hissediyordum ve yine bunlara parelel yuzumde asiri sivilcelenme oldu sonra goguslerime sonrada bacaklarimda sivilceler cikti.gobekten asagi inen kahverengi cizgi olustu.idrara sik cikmaya basladim.bunlarin hepsi ayni anda oldu.adet olucagim gun test yaptim cook silik cikti.hergun test yaptim heegun birazda belirginlesti cizgi.ama en esas belirti hisslerimdi.ben hissediyordum bu ay hamile kalicam diye.iki defa ruyamdada gormustum.onuda soyleyeyim hic bulanti ve akntim olmadi halada yok.goguslerde hassasiyet 3 4gundur basladi.onceden hic yoktu
kesin bisey soyleyemem ama bildigim kadariyla hamilelikte kanama kahverengi ve sadece bi kac damla oluyor.iki gun olduysa adet demektir bence ama yinede bi kac gun bekle test yap.insAllah tez zamanda sende mutlu haberi alirsin canim
tsk ederim herkese.benim adetime 10gun kala adet olucakmisim gibi agrilarim basladi.hergun adet olucam diye dusundum.ayni vakitte ayak ageilarim da basladi.hep uzaniyordum ama butun gibi ayakta olmusum gibi hissediyordum ve yine bunlara parelel yuzumde asiri sivilcelenme oldu sonra goguslerime sonrada bacaklarimda sivilceler cikti.gobekten asagi inen kahverengi cizgi olustu.idrara sik cikmaya basladim.bunlarin hepsi ayni anda oldu.adet olucagim gun test yaptim cook silik cikti.hergun test yaptim heegun birazda belirginlesti cizgi.ama en esas belirti hisslerimdi.ben hissediyordum bu ay hamile kalicam diye.iki defa ruyamdada gormustum.onuda soyleyeyim hic bulanti ve akntim olmadi halada yok.goguslerde hassasiyet 3 4gundur basladi.onceden hic yoktu
Kızlar 3 haftalık derken gününüz geçmeden mi öğrendiniz :)
Hayırlı olsun bende 3 haftalık hamıleyım uenı ogrendım bende doktor ultrasonda gozukmez diye bakmadı bayramdan sonra bakalım dedı senım nasıl gorundu 3 haftalıkta gozukmuyor dıyorlar
Canım benım gunum tam 1bucuk ay gectı duzenlı adet olurdum ama bu ay bır turlu olmak bılmedım ıdrar testlerı yaptım negatıf bır hafta gectı kanda yaptırdım yıne negatıf bunun uzerıne doktor adet sokturucu verdı ve kullandım yıne adet olmayınca kan tahlili tekrarlandı ve gebe oldugumu ögrendım hatta ilk ogrendıgımde 2 haftalıktı yanı benım yumurtalarım cok gec olusmus umarım yardımcı olmudumdur
beni çok rahatlattın. :):)Teşekkür ederim canım ben bekleyim o zaman :):)
Ben 3 aylık evlıyım ilk ay korunduk sonra bıraktık 2ay hamıle kalamadım 3ay kaldım aslında ınsn beklemıuordum surprız oldu bıze cunku adetım bır bucuk ay gecıktı kandada cıkmayınca ıhtımal vermemiştım ama arada kullandıgım adet sokturucu bence onun sayesınde oldu ozeldekı doktoruma dedım bu ılacı kullandım dıye korkma bırsey olmaz dedı aksıne rahmını beslemiş dedi :)beni çok rahatlattın. :):)Teşekkür ederim canım ben bekleyim o zaman :):)
Evet düzenli olurum geçen yıl kist oluştuğu için gecikme yaşamıştım ama şuan kist olmadığını söyledi temiz dedi :)inşallah hamileyimdir sende inşallah kucağına sağ salim alırsın bebeğini :)darısı başıma inşallah
Evet bende uc haftalik gozukmez diye biliyordum ama insandan insana fark var diyorlar.kiminde iki ay gorunmeye biliyormus.bende adetim on gun gecdi bugun.doktor gec dollenme olmus onun icin 3 haftalik.aslinda 3den biraz daha fazla.3uc bucuk falan.