Hamileyimmm :)))

aysenur2007

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
26
1
6
Kocaeli
Kızlarr içine doğdu derler ya öyle öğrendim sabah kalktım evde gebelik testim vardı öyle birden aklıma geldi yapayım dedim, yaptım. Birde ne göreyim gölge gibi bir çizgi :) Eşime söyledim hemen hastaneye gittik kan verdim. Kan değerim 106.80 çıktı doktor 2 2,5 haftalık hamilesin dedi daha gözükmezmiş 28 'inde gel dedi çok mutluyummm bu çok farklı bi duyguymuş..
Allah'ım kimselere aratmasın isteyen herkese tattırsın İNŞALLAHHH

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin :) ne güzel :)

Kaç gün geçmiştiki, 2.5 haftalık ?

Aminn Allah'ım herkese nasip etsin
Canım valla benim reglim 5 gün geri geliyo daha geçmemişti birden öyle aklıma esti içime doğdu heralde gecen ay 20sinde oldum 5 gün geri geliyo dedim ya bu ayda 15inde olmam lazımdı bende test yaptım ayın 14üydü öyle öğrendim :)

Çok güzel bi duygu hayırlı olsun. Daha dur bakalım zaman geçtikçe karnında büyüdükçe ve o tekmelemeleri varya harika ötesi cinsiyet merakı felan çok güzel şeyler Allahım herkese tattırsın bu duyguyu inşallah sağsalim sağlıklıca kucağına alırsın bebişini:)

Teşekkür ederim Aminn inşallah böyle anlatınca insan heyecanlanıyo sizin varmı bebeğiniz :)

aysenur canim tebrik ederim forumdaki cevaplarini okudum sende aylardir bekleyenlerdeniymissin sukur Rabbime cok sevindim senin adina gercekden
Rabbim bizlerede nasib etsin
bende 28 gunde adet gorenlerdenim senin gibi bu sefer 25 kecdi yani 3 gun daha tez geldi hakkimizda hayirlisi insallah bende sevine bilirim

Aminnn Allah'ım yüzüme güldü rabbimm herkese nasip etsin daha göremedik miniğimizi ama görücez inşallah :)

günaydın tüm anne adayları,
bende 20 haftalık hamileyim her anne gibi bende heyecanla bebeğimi kucağıma alacağım, kokusunu doya doya içime çekeceğim o anı sabırsızlıkla bekliyorum. bir kızım olucak allahın izniyle adını BERAY koyacaz, biliyorum isim konusunda biraz aceleci davrandım ama dayanamadım. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,

Amin canım inş.o haberi bi kere aldım ama sevincim kısa sürdü rabbim tekrar yaşatır inş.........

merhaba kizlar ben de dun hamile kaldigimi ogrenince hemen buraya uye oldum cok mutluyum 4 haftalik hamileymism ve. bu ayin 15inde doktora gitmistim cocugum olmuyor diye meger gittimde hamileymisim doktor 26 sinda gel demisti ama. ben adetim hecikince test yaptim pozitif cikti sonrada hemen kan tahlili yaptirdim veeee hamileymisim sukurler olsun allah isteyen herkeze versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…