Hamileyimmm :)

umudumsunbebegim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
483
3
merhaba bayanlar ben 20 haziran 2009 da evlendim 28 haziranda adet oldum 4 gün sürdü daha sonra temmuzda olacaktım fakat olmadım eşimde dedi belki dügün stresinden dir dedi benim için rahat etmedi migde bulantıları baş dönmeler tansiyon düşüklügü v.s ben test yapacam dedim eşime gene dügün stresinden dir dedi hiç kimsenin aklına gelmedi hamile olacagım neyse 11 agustosta test yaptım pozitifti bende burda yazılanları okuyaraktan belki test yanlıştır dedim fakat gaz sancıları falan olmaya başladı eşimle beraber kan tahlili yaptırmaya gittik yaptırdık doktor yarın gelin dedi neyse eşimi işe gönderdim izin alıp gelmiş dayanamayıp 12 agustosta doktor tekrar muayne etti kızım sen nezamandır evlisin ilk çocugunmu deyince bende 20 haziranda evlendim doktor hanım dedim nasıl yani ne çocugu dedim tebrikler hamilesin dedi neyse eşime belli etmedim doktoruda tembihledim bişi demesin diye akşama süpriz yapacaktım :) eşim sorunca stresten olmuş dedi doktor hafif gülümseyerek neyse eşim gitti işe ben gene hastaneye :) ultrasonuma falan bakıldı 6 hafta 3 günlük kesemde görüldü kalp atışlarımda duyuldu çok şükür eşim geldi eve ben hediye paketi yaptım ultrason resimlerimi ve kan tahlil sonuçlarımı bide emzikle biberon aldım mektup yazdım eşim geldi eve hayatım dedim birisi sana paket göndermiş kargodan dedim kim oldugu yazmıyordu dedim eşimde şaşırdı salladı bi ses geliyor paketten şaşırdı neyse açtı ilk mektubumu okudu sonra ultrason resimlerini görünce işte benim hayatım kadınım herşeyim bana aşkımızın meyvesini verecek he dedi ağlamaya başladı bende sulu göz agladım tabiki :) bukadar çabuk beklemiyorduk daha 1 sene sonrayı düşünüyorduk ama nasip böyleymiş hemen gitti bana hediye aldı bitanem benim şimdi çok mutluyum Allahım sana binlerce şükürler olsun aratmadan bize verdi inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :CüvCüv:

canım süper gerçkten eşine çok manalı bir şekilde söylemişsin.ben o kadra heyecanlıydımki tel söylemiştim eşime.allahım mutluluğunuzu daim etsin.bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.cümlemizle beraber inşallah.allahım olmayanlarada versin inşallah.

Tebrikler...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .ısteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

canım süper gerçkten eşine çok manalı bir şekilde söylemişsin.ben o kadra heyecanlıydımki tel söylemiştim eşime.allahım mutluluğunuzu daim etsin.bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.cümlemizle beraber inşallah.allahım olmayanlarada versin inşallah.

amin canım benim inşallah sende bebegini saglıkla kucagına alırsın inşallah Allah tüm isteyenlere nasip eder çünkü çok güzel bir duygu

a.s.tebrikler canima.s.
opuyorumnanaktangözün aydinopuyorumnanaktan
:Saruboceq:sag salim kucagina almak nasip olur insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:darisi isteyenlerin basina:Saruboceq:
:nazar:güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum:nazar:

CtNO-1nS-1.jpg

allah kucağınıza almayı nasip etsin.eli ayağı sapa sağlam bi bebek olsun inşallah.ne güzel olmuş habesizce konuvermiş meleğiniz göbüşünüze.

tebrikler canım hayırlısı olsun.bebişlerimizi aynı zamanlarda kucaklıcaz heralde nasipse.bende 6 hafta 3 günlüğüm bugün.:CüvCüv:

X