Hamileyimmm

Zehra7754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
29
11
34
Kızlar dün paylaşmıştım sizinle evde yaptigim idrar testinde pozitif çıkmıştı bugün kanda gebelik testi yaptırdım 494 çıktı doktor ultrasondan baktı daha çok küçük kese gözükmüyor haftaya cuma gel dedi keseyi ancak ozaman görürüz dedi sizce değerim iyimi doktor iyi dedi ama ne bilim inşallah değerim yükselir

Kızlar dün paylaşmıştım sizinle evde yaptigim idrar testinde pozitif çıkmıştı bugün kanda gebelik testi yaptırdım 494 çıktı doktor ultrasondan baktı daha çok küçük kese gözükmüyor haftaya cuma gel dedi keseyi ancak ozaman görürüz dedi sizce değerim iyimi doktor iyi dedi ama ne bilim inşallah değerim yükselir
Canım maşallah değerin güzel sabret birazcık evet daha çok minik haftaya gerekirse tekrar beta hcg testide verirsin.

Öncelikle stres yapma,kan değerine göre gebelik iyi mi değil mi diye karar vermek pek doğru olmaz. Sağlık ocağına iki günde bir kan verirsen değerini iki katına çıktığını görürsen sağlıklı bir şekilde gebelik ilerliyor anlamına geliyor ama tahminimce değerlerine göre 4,5 haftalık hamilesin hemen hemen.
1 -2 hafta sonra kesenin içinde bebek nokta kadar görünür, sağlıklı gebelik süreci dilerim 🙏🏽

X