Gözünüz aydın ..Bayanlar evleneli 4 yıl oldu pko liyim pazar akşamı idrarda hamile olduğum ortaya çıktı tabi inanamadım pazartesi kan tahlili yaptırdım 4 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza bu mübarek ayda Allah isteyen herkese nasip etsin...
Gözünüz aydın ..Bayanlar evleneli 4 yıl oldu pko liyim pazar akşamı idrarda hamile olduğum ortaya çıktı tabi inanamadım pazartesi kan tahlili yaptırdım 4 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza bu mübarek ayda Allah isteyen herkese nasip etsin...
Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..darısı bize olsun :)Bayanlar evleneli 4 yıl oldu pko liyim pazar akşamı idrarda hamile olduğum ortaya çıktı tabi inanamadım pazartesi kan tahlili yaptırdım 4 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza bu mübarek ayda Allah isteyen herkese nasip etsin...
Bayanlar evleneli 4 yıl oldu pko liyim pazar akşamı idrarda hamile olduğum ortaya çıktı tabi inanamadım pazartesi kan tahlili yaptırdım 4 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza bu mübarek ayda Allah isteyen herkese nasip etsin...
Bayanlar evleneli 4 yıl oldu pko liyim pazar akşamı idrarda hamile olduğum ortaya çıktı tabi inanamadım pazartesi kan tahlili yaptırdım 4 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza bu mübarek ayda Allah isteyen herkese nasip etsin...
41 hurmaya kaç Meryem süresi okunacak canım. İnşallah sebep olur :-(41 hurmaya meryem süresini deneyin onu yapan herkes olduğunu söylüyor bende yaptırdım 1 hafta oldu yerken hurmaları öğrendim hamile oldugumu
Günde kaç tane yenecek41 hurmaya kaç Meryem süresi okunacak canım. İnşallah sebep olur :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?