Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin cnm ben 6. aydan sonra normal boya ile boyattim bir zararı olmadiHiç bir duyguya benzemeyen tatli bir süreç içerisindeyiz eşimle
6 haftalik gebeyim ve bugun ultrasonda miniciğimi görebildim insallah kalbini de duymayı allahım nasip eder.
Korkular endişeler karmaşık bir ruh halindeyim..
Sorum şudur ki 3 aydan itibaren sacimi boyatacagim kullandiginiz organik boyalar var mi ya da normal boyayi yaptirip zararini gormeyenler
Yardimci olursaniz çok sevinirim bayanlar
öncelikle çok mutlu oldum adınıza canımHiç bir duyguya benzemeyen tatli bir süreç içerisindeyiz eşimle
6 haftalik gebeyim ve bugun ultrasonda miniciğimi görebildim insallah kalbini de duymayı allahım nasip eder.
Korkular endişeler karmaşık bir ruh halindeyim..
Sorum şudur ki 3 aydan itibaren sacimi boyatacagim kullandiginiz organik boyalar var mi ya da normal boyayi yaptirip zararini gormeyenler
Yardimci olursaniz çok sevinirim bayanlar
Tebrik ediyorum seni cok iyi bir anne olacağından hiç şüphem yok :)öncelikle çok mutlu oldum adınıza canım
bence boyatma çocuk doğana kadar
ne olur ne olmaz
ben 30 haftamdayım.
gebeliğimi öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum
evlat bu
canım benim < 3Tebrik ediyorum seni cok iyi bir anne olacağından hiç şüphem yok :)
Bendede o kıskançlık var daha doğmadan çok seviyorum onu yaşam kaynağım o benim bitanem .canım benim < 3
çok teşekkür ederim
evlatlarımız hayırlı evlat
bizler de iyi anne baba olalım
ama ben şimdiden oğlumu kıskanırım, paylaşamam diyorum :))
ömür boyu dizimin dibinde olsun paşam
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin cnm ben 6. aydan sonra normal boya ile boyattim bir zararı olmadi
ben de 30 haftalığım :)Bende boyatnadim 30 haftadayim 10 hafta daha beklerim kuzumun canı sağolsun