hamileyimm:) ama korkum var

genc anne adayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
15
4
31
Adet gunum yaklasirken hafif hafif kasik agrim oluyodu ama adet olmadim supheleniyodum zaten test yaptim ogunu baktim 2.cizgi silik cikti ertegi gun bidaha yaptim sabah cizgi koyulasti ve aninda. Ertegi gun kan testi verdim sonuclari aldim 247.41 cikti beta hcg. Bu sonuc normalmi sizce daha doktora gidemedim. Kac haftaliktir bebegim. Dis gebelikten korkuyorum allahim kotu seylerden korusun bebegm bana tutunsun

Değerin normal görünüyor hayırlı olsun canım şimdiden. Muhtemelen adet gününü birkaç gün geçmiş ve 4 haftalık oluyorsun bu durumda

Bugun doktora gittim ultrasyonda gozukmez ama muhtemelen 4haftaliktir dedi 10gun sonra gel dedi oda cok heycanliyim sabirsizlaniyorum ya canm sen kac haftaliksin nezaman duydun kalpatisini

Canım hayırlı olsun. Önemli olan beta-hcg değerinin düşük ya da yüksek olması değil, düzenli artması. İki günde bir, mümkünse aynı saatlerde kan testi yaptır. İki katına çıkması lazım.
Senin gene iyi çıkmış, benim adetim geciktigi halde 70 çıkmıştı.

İnşallah her şey yolunda gider, aklına kötü şeyler getirme.

4+6 günlük benim de dün beta hcg 300 çıktı

Kizlarrr cok sagolun bu site cok iyi geldi bana cevremde oturup bunlari konusabilecegim kimse yok icime su serpiliyo insallah hepinizin bebegi sagliklinolur bende insallah kalp atisini duyarik yakinda.

Canim sen doktora gittinmi ne dedi

gittim de hiçbi şey görülmez şuan dedi on gün sonra çağırdı

Suan kac haftaliksin 70 cikti dedin hersey yolundaki

Bendede ayni belirtiler vardi adetim 5 gun gecmisti 70 cikmisti hormonum seninki gayet normal , benimki gec dollenmeydi valla o endiseler 11 haftaliga kadar suruyor ne zaman ult. Oynadigini goruyorsun o zman rahatliyorsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…