- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hamileyimi
- Konu Sahibi Meri20
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebeler buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ayim dolmasina bi hafta varken doktr kan testi ypati bisey cikmadi adet sokturcu verdi kullndim.ama hasta olmadimOlabilir söktürücü kullanmadan önce test yapmadınız mı
Olabilir tabiki test tutun benceBi. ay olacak bi hafta sonra adet olmadim adet soktrucu kullndgm halde hamilemiyimdir sizce
Tarlusal adet sokturucu duzensz olnlara vrriln bi ilac kullndgn oluyrsun ama olmdm ilk defa bole sey gliyr basimaAdet söktürücü ne demek. Hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Allah'ım neye uygun gördüyse o olur. Hakkında hayırlısı olsun inşallahTarlusal adet sokturucu duzensz olnlara vrriln bi ilac kullndgn oluyrsun ama olmdm ilk defa bole sey gliyr basima
Amin ins cok cocuk istyrz rabbim ins verirAllah'ım neye uygun gördüyse o olur. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım isteyen herkesin karnında mucizeler olsunAmin ins cok cocuk istyrz rabbim ins verir
Ins aminnnnnnİnşallah canım isteyen herkesin karnında mucizeler olsun
Hc duymadim ilac kullnirkn hamile kalinmayi canmOlabilir tabiki test tutun bence
Hamile olunursa sokturucu kullananlar adet olmaz o zaman gebelik olabilir bazen negatif olur sokturucu kullanilir ama bikac gun sonra pozitif olurHc duymadim ilac kullnirkn hamile kalinmayi canm
Gercktenmi keske ole bisey olsaHamile olunursa sokturucu kullananlar adet olmaz o zaman gebelik olabilir bazen negatif olur sokturucu kullanilir ama bikac gun sonra pozitif olur