Çatlaklar hamileyimcatlaklar icin cozum ariyorum

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

tuba03tuba

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
6
0
34
6 aylik hamileyim.ikinci cocuk icin.ilkinde badem yagi kullandim ise yaramadi.simdi kakao yagi kullaniyorum.bi bilgisi yada catlaklar icin cozumu olan var mi

Doktora bizzat sormustum oluşan catlaklara çare yok sadece görünümü hafifletmek için işlemler yapiliyormus..

Önlemek için ise bol bol nemlendirme lazim... Birazda genetik bir durum imis

Ben de 5.5 aylik hamileyim, ilk zamanlar bebe yagi suruyodum nemlendiriyodu ama yjne de kasintim gecmemisti gobegimde, ben de daha sonra vazelinle bebe yagini karistirip surmeye basladim hala da o sekilde kullaniyorum
karnim hic kasinmiyo artik ve yumusacik oluyo tavsiye ederim, son aylarda da lierac kullanmayi dusunuyorum

bio oil diye bir yağ var gratiste gördüm
fayda görenler olmuş deneyin isterseniz.

arkadasım, bende doktoruma sordum lierac tek gecerım dedı. eşimde ondan kllanıyor dedı.
ve ben doktoruma gözü kapalı guvenırım, mukemmel bı doktordur kendısı
bende daha dun basladım kullanmaya. eger bende hıc catlak olmassa, bu krem mucize diyecegim cunku bılıyosunuz bu catlak olayı aslında genetık.annede varsa sızdede oluyor, benm annemde var tenımde beyaz ve hassas o yuzden kesın olucak, en azından en az hasarla atlatmak ümidim..

ben dördüncü ayımda bella be diye bir krem aldım
pahalıda bişeydi
hep göbeğime ve göğsüme sürdüm çatlak filan yoktu
sonra eşim popon çatlamış dedi
döndüm bir baktım popom çatlamış yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…