hamileyim :)

Cok tebrik ederim :21: kolaylıklarla dolu,sorunsuz bir hamilelik donemi gecirirsiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :KK73: :emir_bebek:

derdimi sıkıntımı sizle paylaştım. bunu da sizlerle paylaşmak istedim. 2. bebeğime hamileyim. bayram hediyesi oldu evimize iyi ki geldi hoş geldi meleğim:)

çok teşekkürler ALLAH isteyen herkese nasip etsin. çok heyecanlıyım çok :) aklıma geldikçe gözlerim doluyor. 4.5 yaşında oğlum var dün akşam çıtlattık biraz karnımı öptü :)
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin... Sağlıklı, imanlı bir evlat olsun meleğin. Oğlunda maşallah ne güzel tepki vermiş :nazar::KK68:

Hayirlisi olsunnn..allah yavrularinizi korusun..

Meleginize de sag saglim dogmayi nasip etsinnnnn..hepimize insallah...:nazar:

Ayrica arayan yolunu gozleyen kim varsa tez elden onlara da nasip etsinnn​

Ne güzel bir mutluluk bu allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.hamileliğimde biraz gittim Zübeyde doğum evine ama rentıp ta doğum yaptım ve iyiki ordaki doktoruma gittim 10 çocuğum olsa yine rentıp a selim Akgün e giderim aklınızda olsun..

herkese güzel dilekleri için çok teşekkürler.. allah isteyen herkese sağlıklı sıhatli bi bebek nasip etsin. hepinize iyi bayramlar :)

X