Hamileyim:))

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
Arkadaşlar Aylardır istememe rağmen bebek olmuyordu. Bu ay başka bir rahatsızlık için tedavi görürken hamile kalmışım. 2 tane idrar testi yaptım ve üzerine kan testi sonuç pozitif. Salak gibi oldum yaaaa beklemediğim bir anda bu haberi alacağımi hiç düşünmezdim:) kan sonucu 5514.30 bu nasıl bir sonuç ne olur fikir verin

baya yüksek çıkmış canım maşallah. kaç haftalıksın

Sonuç 4-5 haftalığa göre epey yüksek. İkiz olabilir mi acaba hayırlısı :))

Hadi ya ben pek bilmediğim için nedir ne değildir hayırlısı bakalım ama ikiz fikrini hiç aklıma getirmemistim

merhaba herkese :) bende 4 aydır bekliyodum bu sonucu veeee nihayeeet bugün kan tahlilinle öğrendiiiim :) hamileyiiim allahıma binlerce kez şükürler olsuuunn :) 321.16 değerim kaç haftalık bilmiyorum doktora gidince öğrenicez artık :) allah isteyen herkese nasip etsiin inşşşş :)

Selam.. bugun ennn guzel haberi aldım:) aylardir bekledigim haber.. test yaptım pozitif ve kan testi 911.79 cikti.. tahminen 20 gunluk falan. Sizce bu deger iyimi en kisa surede doktora gidicem :) allah isteyen herkese nasip etsin insallah

4-5 haftalıga göre cok cok fazla bir deger :=)
belkıde 5 haftalıktan cok daha fazladır.

Yarin netlesicek insallah:) tekrar kan tahlili ve beta hcg degeriyle karsilastirilicak:)

Hayırlısı olsun canım. Bende ilk öğrendiğimde 8875'ti. Banada 4 haftalık demişlerdi. Ayyy çok güzel bir duyguu. Allah isteyen herkese nasip etsinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…