Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 haftalık hamileyim ama sol tarafımda buyuk bır kıst var hamılelıkle beraber cıktı 2 doktora gıttım 1tanesı operasyonla alalım dedı buarada dusuk rıskım var yatıyorum basına boyle bısey gelen var mı yardımcı olurmusunuz
7 haftalık hamileyim ama sol tarafımda buyuk bır kıst var hamılelıkle beraber cıktı 2 doktora gıttım 1tanesı operasyonla alalım dedı buarada dusuk rıskım var yatıyorum basına boyle bısey gelen var mı yardımcı olurmusunuz
bende de var doktorum hamilelikle bırlıkte kuçulur ve yok olur dedı.. senın kı ne durumdadır bılmıyorum ama doktoruna bı sor hamılelıkle bırlıkte kuculur mu zararı var mı falan dıye
ilk bas kaybolur dıyolardı ama cok cabuk buyumus pazartesı tekrar gıdıcm ve benm knamm oldu suan dusukonlyıcı hp kullanıyorum ve yatıorum sennkı kuculmeye basladımı yada buyume yapıo mu
ilk bas kaybolur dıyolardı ama cok cabuk buyumus pazartesı tekrar gıdıcm ve benm knamm oldu suan dusukonlyıcı hp kullanıyorum ve yatıorum sennkı kuculmeye basladımı yada buyume yapıo mu
daha yeni diye çok dikkat etmedim açıkcası ama normal doğum olmazsa bebekle bırlıkte onları da temızlıyorlar annemın oyle oldu 4 saat sürdü ilk 40 dk da kardesım cıktı sonra 3 saat annem kaldı ıcerde temızledıler... sımdı rahat annem bı de annemınkıler cok agrı yapıyordu sancı cekıyordu.. sen üzülme bebeğine birşey olmasın kendine dikkat et gerisi çözülür