• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim:((((((

yadem1

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1
0
286
Ağrı
hamileyyim karnım bölgemde ÇATLAKLAR oluşmaması için ne yapmalıyım lütfen yardım ediin:-((((:5:

niye üzgünsün tatlım,
hamilelik istemediğin bişeymiydi ?
tek sorun karın çatlağımı ?buysa kolay badem yağı ve bepantene krem iyi gelir ama anlamadım ben bu işi

karninda catlak olacak diye mi uzuluosun
sasirdim resmen
yapma arkadasim
allah korusun bebegine birsey olursa vicdan azabi cekersin
ben 100 gr alsam dert ederdim sutum olsun diye 10 kilo aldim
ustelik gebe kalmadan onceki kiloma 25 eklendi
varsin olsun
kafama takiorum tabi
ama bebegimin sutu icin napayim
kilo da verilir catlaklar da gider
yeterki saglikli olsunlar
hem o catlaklar sana yani biz annelere annelik hediyesi

Hayırlı olsun, hayırla tamamlansın.. Ne güzel bir mucize.. :) Yıllarca bu haber için bekleyen tum vucudunu feda edebilecek anne adayları var.

Kesinlikle kakao sabunu yahut yagı bu iş için bire bir. Her gun sabah aksam üşenmeden çatlaklar oluşabilecek yerlere uygulanmalı.. Sonuç gerçekten çok başarılı. Denildiği gibi badem yağıda etkili. Dönüşümlü olarak kullanılabilir.

hem bak illa çatlak oluşacak diyede bişey yok,mesela ben iki doğum yaptım ne çatlak ne bişey,süslesen püslesen kız diye yutturursun...:9:
ama olsada evlat sahibi olmak bambaşka bişey...

canım s-tepkı alırsın bu bölumde kı arkadaslarda vermıs hamıleyım arkasına üzgün yuz ıfadesı bız gecırelı 5 bucuk ay oldu kucağına alınca anlıcaksın tabı keske kalsaydı dıye bende hıc yok sayılır sadece cok kızımın ayak ızı gıbı görenler sasırıyo badem yağı kullan bol bol cokta takılma derim arkadasın dedığı gıbı yavrunun hedıyesı olur hayırlı doğumlar

:)) ahh ahh tek derdim çatlak olsaydı keşke diyeceksin :)
bence sen bu konunyu hamilelerden haberler vs. gibi yerler var oraya aç
yoksa burdaki annelerden çok çekeceğin var :)

Back