hamileyım

xsxafak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
82
21
arkadaşlar adetım 4-5 gun gecıktı 3 gun once hgc ye baktırdım 250 cıktı 48 saat sonra 550 oldu, akabınde 24 saat sonra yanı bugun ıtıbarı ıle 950 oldu progesteronda 17 ıdı bugun ama korkuyorum 4 senedır bebek ıstıyorduk 3 ay once kımyasal gebelık yasadım halen ıcın rahat degıl bebegın tutunması ıcın progesteron ıceren ıgne ve jel kullanıyorum sızce bu durum nasıl degerlendırılmelıdır. lutfen fıkrılerınızı yazınız..Allah yardım ederse dualarınız eksık olmazsa saglıklı bır gebelık ümit edıyorum

Hayırlı olsun. Umarım sıkıntı olmadan sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini.

Tebrik ederim bende Allah sağlıkla kcağına almayı nasip etsin güzeel düşün güzel şeyler olsun :nazar:

tebrik ederim canm darisi tum isteyenlerin basina guzel allahim yuzumuze baksin:kedi:

tebrikler canım rabbim sağ salimkucağına almayı nasip eylesin:nazar::Saruboceq: tüm isteyip bekleyenlerede bu mucizeyi en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eylesin:Saruboceq:

hayırlı olsun canım ..inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini dualarım seninle:)

DeĞerlerın gayet gÜzel katlanmıŞ arkadaŞım stres yapma kendınede bebeĞınede
sen tedbırını al ılaÇ ve jelını dÜzenlı kullan.. Bılıyosun olacaĞın ÖnÜne geÇılmez dÜŞecek olsa hıÇ bır kuvvet onu orda tutamaz bol bol dua et canım bızımde dualarımız senınle.. SaĞlıkla gelsın bebeĞın

değerlerin çok güzel artmış bencede:lepi:
inşallah çabaların boşa çıkmaz arkadaşım yüreğini ferah tut güzel düşünki güzel şeyler olsun :sm_cool:

arkadaşlar bugun ıtıbarı ıle kesem gorundu ama kalp seslerını duymadan ıcım rahat etmeyecek sanırım şımdıde boş gebelık durumu aklımı karıstıryor bos gebelık ıhtımalı yuzde kaçdır acaba gebelıklerde bu arada dün itibarı ıle hcg 2300 oldu.

tebrik ederim allah hayırısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bol bol dua et

bugunlerde kalp atımını duymak ıcın gıdecegız ışallah Yarabbim mutlu bır sonuç alırım 6 haftalık oldu...

ayın 10 unda progesteron 21 hcg 9000 ıdı...
ayın 15 ınde yaptrıdım progesteron 24 hcg 21000 de ıkı kat artarak gıtmemıs 5 gunde bu kadar artmıs sanırım sonlara dogru bu artıs 48 saatde 2 katı seklınde olmuyor hafta ıcı kalp atımı ıcın gıdecegız ısallah duyarız ıcımde halen buyuk sıkıntı var...

ayın 10 unda progesteron 21 hcg 9000 ıdı...
ayın 15 ınde yaptrıdım progesteron 24 hcg 21000 de ıkı kat artarak gıtmemıs 5 gunde bu kadar artmıs sanırım sonlara dogru bu artıs 48 saatde 2 katı seklınde olmuyor hafta ıcı kalp atımı ıcın gıdecegız ısallah duyarız ıcımde halen buyuk sıkıntı var...

cnm öncelikle hayırlı olsun diyorum biliyosun ki stres çok önemli bi faktör değerlerin çok ii gidiyor kalp atımı için daha erken ztn özellikle nabdominal ultrason için ama vajinalde tavsiye etmem sabırla be4kle ama sakın stress yapma 24000 olmuş bhcg daha ne olsun aksi bişe olsaydı dşerdi değerin hadi hayırlısı inşş sağlıkla al kucağına:emir_bebek:

X