Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canim cok sevindim sağlıkla gelsin insallahKızlar merhaba adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif yarın kan testi vermeye gidicem çok heyecanlıyım![]()
Kızlar merhaba adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif yarın kan testi vermeye gidicem çok heyecanlıyım![]()
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım hayırlı olsunnn![]()
İnşallah canım çok teşekkür ederimTebrikler canim cok sevindim sağlıkla gelsin insallah![]()
Plates nefes egzersizi sekersiz hayat harika bir dogum temenni ederimKızlar merhaba adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif yarın kan testi vermeye gidicem çok heyecanlıyım![]()
Teşekkür ederim 2. Bebeğin olucak inşallah bol hareket etmeyi planlıyorum tabiki de şekersiz bir hayatlaPlates nefes egzersizi sekersiz hayat harika bir dogum temenni ederim
Evet ilk bebeğim de 1 dişimi kaybetmiştim eksiksiz kontrole gidicem inşallah teşekkür ederim canım benimKalsiyum d vitamini magnezyum duzenli baktir yoksa dis kaybefersin uykusuzlyk ceker kas kasilmalari yasarsin. Dislerine cok iyi bak hamilelikte.