hamileyim ve midem çok yanıyo yardım :(

_JULIA_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
77
2
merhaba hanımlar hamileyim ve midem çok yanıyo naapmam lazım bilenler lütfen mesaj yazsın şimdidden teşekkür ederima.s.

canım hayırlı olsun bebişin yanma özellikle son aylarda daha da artıyo yani bende öyle bebişime kavuşmama sayılı günler kaldı hayırlısı ile çok şükür şimdi geçti bi dönem tavan yapmıştı bebeğin miğdeye basınç uygulaması ile oluyomuş saçlanma falan değil yani:) o yüzden az az ve sık yemek yiyerek miğdeni tam doldurmaman işe yarar bide içebilirsen eğer sodanın çok faydası var hayırlı doğumlar :)

dun bunla ilgili birsey okudum denemedim.sayfayi aradim ama bulamadim
yeşil mercimek ve havuç iyi geliyormuş.gerci havucta A viitamini oldugu için abartmamak gerekebilir.
gecmiş olsun

merhaba hanımlar hamileyim ve midem çok yanıyo naapmam lazım bilenler lütfen mesaj yazsın şimdidden teşekkür ederima.s.

canım ben bir yerde okumuştum yanma olanlar için baharatlı yiyeceklerden ekşilerden uzak durmak gerekiyormuş sanırım.portakal suyu da arttırabilirmiş.umarım yararı olur.geçmiş olsun

cnm öncelikle sağlıkla bebeğine kavuşmanı diliyorum bende aynı sorunu çok yaşadım hatta midemi bırak boğazlarım bile yanardı hamileliğimde.asitli yiyeceklerden ve içeceklerden kaçınman lazım,domates,çok yağlı yiyecekler..mümkün olduğunca mide asidini bastıracak şeyler yemen lazım.doktorum ilaç olarak gaviston vermişti ben pek kullanamadım tiksindim ondan.sarı leblebi,petibör bisküler iyi geliyordu dene istersen bellki işe yarar.

canım ben arkadaşların yazdığı herşeyi denedim ama nafile. sırf bu yanmalar yüzünden yemek yemek istemiyodum. hele mercimek gibi baklagillerin adını bile duymak istemiyodum. tek çare gaviscon bi süre kullanman gerekecek. bebeğede bi zararı yok. zamanla azalıyo zaten.

cok sacma gelebılır canım ama ben 2inci oglumda bunu cok yasadım kayınvalıdem bana cıg bulgur yutmamı onermıstı duydugumda inanmadım fakat avucumun icine bulguru koyup attım agzıma cıgnedım ve mucıze 9ayımı bole bıtırdım denersen umarım sende faydasını gorursun

HEPıNıZE AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDERıMa.s.:1hug: hamileliğimin 19+4 haftasındayım
önerilerinizin hepsini tek tek deniycem bugün doktoroda gittim pulcet diye bi hap verdi
bakalım inşallah işe yarar ama yarasada yaramasada doğal önerilerinizi dikkate alıcam
ayrıca gaviscon kullandım 2 şişe bitirdim ama pek işe yaramadı
dualarınız içinde ayrıca teşekkür ederim opuyorumnanaktan

işte o pulcet benim mucizem. sabah aç karnına al ve bütün gün mideyi unut. o olmasa son aylarım nasıl geçerdi bilmem :sinifsinif:

işte o pulcet benim mucizem. sabah aç karnına al ve bütün gün mideyi unut. o olmasa son aylarım nasıl geçerdi bilmem :sinifsinif:

gerçekten mükemmel bi ilaçmış şuan 2 gündür kullanıyorum yanmadan esen yok kaydirigubbakcemile5

ayrıca hepinize teşekkür ederim hanımlar okuyup geçmeyip tavsiyeler verdiğiniz için a.s.

cnm yazılanları okuyamadım ama belki arkadaşlar yazmışlar en iyi ilacı soda ( madensyu)ben başka çare bulamadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…