hamileyim ve kimse anlamak istemiyorrr :(((

E="designian_girl, post: 39868802, member: 503067"]aynen arkadaşım allah sanada yardım etsin gerçekten miğde bulantısı bitirdi beni de. tansiyonum o kadar düşük ki ayakta duramıyorum o derece 9-5 lerde gezio devamlı ve şu an iş yerindeyim 2-3 saatte bir bişiler yemessem direk bayılıyorum :KK43:
Allah yardım etsin canım biz 2aylık hamile arkadaslar konu açtık gel sende katıl aramıza herşeyimizi konşup paylaşyrz Hamilelikle ilgili iyi oluyor.2hepimiz nelere kapris yapıyoruz senin ne kaprisin varmış bide çalışıyosun 2015in en taze anne adayları konunun adı[/QUOTE]

vallahi çok iyi olur :) hangi konudasınız bende geliorumm :))

Kimseyle muhatap olma, ev işi yemek olaylarına çok girme, yat dinlen..birkaç aya kadar normale dönersin yani halsizliğin filan gider en azından..

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim o kadar çok yanımda oldunuz ki hemde hiç tanımadan duygulandım :KK42: gerçekten insan takmayınca daha mutlu daha bir kendinden emin :KK71::KK37: kk yı ve sizleri çok seviyorum lütfen hepiniz çok mutlu olun tüm uğurböcüklerim size gitsin :KK47:

Allah yardım etsin canım biz 2aylık hamile arkadaslar konu açtık gel sende katıl aramıza herşeyimizi konşup paylaşyrz Hamilelikle ilgili iyi oluyor.2hepimiz nelere kapris yapıyoruz senin ne kaprisin varmış bide çalışıyosun 2015in en taze anne adayları konunun adı

vallahi çok iyi olur :) hangi konudasınız bende geliorumm :))[/QUOTE]
Adım adım gebelikde benim konum profilime gelirsen görürmüsün bilmiyorum

Biraz once komsular toplandik oturuyoruz.buarada bende 2bucuk aylik hamileyim.bunlar sazi bi aldilar ellerine nasil istahla yemeklerden hamur islerinden bahsediyorlar bir gorseniz.bu boyle bi 15 dk surdu.ben hicbisey demeden tvye bakiyorum.en sonunda iclerinden biri farketti.ayy konusuyoz falan dediler seni unuttuk dediler.bende en sonunda yuhh artik dedim icimden daha nekadar devam etcekler acaba diyodum dedim.anaaa suclu ben oldum.onlar dalmislar konusuyolarmista niye ben uyarmiyomusum.be insanlar 4kisisiniz hepiniz mi daldiniz.hadi daldiniz ben niye sucluyum.
Insanlardan nefret ettim su 2 bucuk aydan beri.takmayalim arkadas napalim insanlar degisik...
Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin...

Allah kucağınıza almayı nasip etsin Sağlıklı, sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inş.
bence sürüst ol herkese karşı. üzüldüğün, sıkıldığın her sözde uyar söyleyen kişiyi. hamileyim bunları dinlemek istemiyorum. napayım hamilelik insanın huylarını değiştiriyormuş, eskiden ılımlıydım şimdi değilim de. herşeyi bağla hamileliğe. çekmek zorunda değilsin sonuçta.

arkadaşım artık hakim olmaya çalışıyorum sinirlerime ama napalım evlendik sonuçta birde severek evlendik eşimde beni sevio biliyorum ama cinnet çözüm değil yaşandı denendi eşim hala duvar gibi ve hep beni suçlar ;(

Merhaba. Severek mi evlendiniz?

evet arkadaşım severek evlendik
günaydın
seninki etrafının etkisinde kalmış ve birazda şımarmış olabilir
bak buralardaki topiklere de takıl.. uzak tut diğerlerini kendinden
bide yukarıda da yazdım.. öyle laflar çarp.. ben suştanım eşim de padişah
sizin gebeliklere benzemez :) v.s. v.s.

günaydın
seninki etrafının etkisinde kalmış ve birazda şımarmış olabilir
bak buralardaki topiklere de takıl.. uzak tut diğerlerini kendinden
bide yukarıda da yazdım.. öyle laflar çarp.. ben suştanım eşim de padişah
sizin gebeliklere benzemez :) v.s. v.s.

soslu_makarna kesinlikle sana katılıyorum. bundan sora o modda olmaya karar verdim niye ben kendime ediyorum ki.. birde burda çok yararlı topicler var fena sardım :) arkadaşlıklar muhteşem. deneyimleri okudukça diyorsun ki benim hiç derdim yok insanlar neler yaşıyor? neler okudum. bebeğimi de kendimi de gereksiz şeyler için üzmeye gerek yok :oops:

soslu_makarna kesinlikle sana katılıyorum. bundan sora o modda olmaya karar verdim niye ben kendime ediyorum ki.. birde burda çok yararlı topicler var fena sardım :) arkadaşlıklar muhteşem. deneyimleri okudukça diyorsun ki benim hiç derdim yok insanlar neler yaşıyor? neler okudum. bebeğimi de kendimi de gereksiz şeyler için üzmeye gerek yok :oops:
bak canım
benim 9 yaşında bir kızım var ona hamileyken 24 yaşındaydım
herşeyi ama herşeyi kafama taktım kv min ilgilenmemesini bile
çocukla ilgili bişey anlatırken kv kp ikisi de ilgilenmiyolardı ne kadar üzülürdüm
çünkü öyle hayal etmemiştim :KK43: çok hevesli olurlar diye düşündüm
ama köylü insanlar işte öyle görmemişler bunu anlayamadım
doğunca herşey değişti ve ben çok severim aslında ikisini ama çok beklentiye girdim
ve 32. haftada doktorum artık çalışamazsın uzatma veremeyeceğim sancın çok fazla dedi
ve ben en çok da yaptığım kendimi doldurma ve sinirden erken doğum tehlikesine girip 2 ay yattım:KK43:
o yüzden ne yaparsak kendimiz ve çocuğumuza unutma canım
bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz de inşallah :)

bak canım
benim 9 yaşında bir kızım var ona hamileyken 24 yaşındaydım
herşeyi ama herşeyi kafama taktım kv min ilgilenmemesini bile
çocukla ilgili bişey anlatırken kv kp ikisi de ilgilenmiyolardı ne kadar üzülürdüm
çünkü öyle hayal etmemiştim :KK43: çok hevesli olurlar diye düşündüm
ama köylü insanlar işte öyle görmemişler bunu anlayamadım
doğunca herşey değişti ve ben çok severim aslında ikisini ama çok beklentiye girdim
ve 32. haftada doktorum artık çalışamazsın uzatma veremeyeceğim sancın çok fazla dedi
ve ben en çok da yaptığım kendimi doldurma ve sinirden erken doğum tehlikesine girip 2 ay yattım:KK43:
o yüzden ne yaparsak kendimiz ve çocuğumuza unutma canım
bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz de inşallah :)

soslu_makarna haklısın bende o yaşlardayım ve ilk gebeliğim :) herşeyi yanlız yapmaya alışkınım sadece biraz fazla kafaya takıyorum galiba ama bu aralar dank etmeye başladı. galiba bebeğimle büyüycem ben :KK66:

Biraz once komsular toplandik oturuyoruz.buarada bende 2bucuk aylik hamileyim.bunlar sazi bi aldilar ellerine nasil istahla yemeklerden hamur islerinden bahsediyorlar bir gorseniz.bu boyle bi 15 dk surdu.ben hicbisey demeden tvye bakiyorum.en sonunda iclerinden biri farketti.ayy konusuyoz falan dediler seni unuttuk dediler.bende en sonunda yuhh artik dedim icimden daha nekadar devam etcekler acaba diyodum dedim.anaaa suclu ben oldum.onlar dalmislar konusuyolarmista niye ben uyarmiyomusum.be insanlar 4kisisiniz hepiniz mi daldiniz.hadi daldiniz ben niye sucluyum.
Insanlardan nefret ettim su 2 bucuk aydan beri.takmayalim arkadas napalim insanlar degisik...
Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin...

amin canım napalım :) gün boyu çevremdeki insanlar böyle gerisini sen düşün ve bilerek yapıyorlar :KK62: ama artık takmamaya çalışıyorum birde burası var gerçekten sizlerle konuştukçada rahatlıyorum sende öyle yapmaya çalış napalım milletin ağzı torba değil ki

KIZLAR bi bakar mısınız... Doktor önerisi ya da bildiğiniz su bazlı kayganlaştırıcı var mı?

Hamilelik kadar zor birsey yasamadim hayatimda. Cok hassas bir donem. Anlayissizlara Yol ver, Hic umursama, keyfine Bak, kulagini kapat , duyma kimseyi.

komşumla kavga ediyorum komşum yüzünden eşimle tartışıyorum neymiş ""iyiki hamile kalmışım"" komşum böyle dio. sonra sizinle artık konuşmak istemiyorum deyince eşime de ben onu kızım yerine koydum dio. insan kızına böyle der mi?? bunu demesinin sebebi de sürekli ona gitmek istememem . yada davet etmemem. yani kusura bakmasın yeni taşındığım biyer zaten çokta tanıdığım biri değil boş zamanım olsa arkadaşlarıma ayırırım ona değil. ki zamanında komşuma da zaman ayırdım. benden aldığı tüm lafları tüm apartmana anlattı. gebeliğimi bile.
Ne kimseye göre yaşa,ne kimsenin dediğini dikkate al.Kapa kapını dışardaki dışarda kalsın.

X