hamileyim ve kimse anlamak istemiyorrr :(((

sevgili arkadaşlar hayat yorucu tüm bu bana olanlar da çok yorucu. bu zamana kadar hep kendi işimi halleden kendim oldum. işimi okulumu her şeyimi kendim hallettim. kimseye zarar vermemek için elimden geleni yaptım. hamile olmadan öncede durum böyleydi. ne aileme ne eşime yük oldum. hani derler ya gölge etme başka ihsan istemem bende insanlara karşı böyleyim. ne bekliyorlar anlamıyorum. başkasının günahını alarak başkasının emeğini çalarak yaptıkları işten hayır görecekler mi?? birde kinci olma derler al hadi olma?? ne kadar insanlara güvenirsem bunlar başıma geliyo. bir komşunun yüzünden ev huzurum kaçıyo. birinin hırsı yüzünden emeklerim boşa gidio. sabahtan beri moralim çok bozuk düzelemiyorum nasıl düzeleyim?? sabahtan beri ya sabır çekiyorum. allah kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş heralde bende sınanıyorum...

hamilelik zor bir dönem
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
ilk gebeliğimde de 2. de de çok yaşıyorum sinir stres buhran hallerini
çok şükür ki mide bulantısı kusma olmadı maşallah diyim :)
acaba fazla mı beklentiye girdin benim gibi?
ben ilk gebeliğimde herkesde bir beklenti içine girmiştim..
kv benle ilgilenir evimle falan iş yaptırmaz
ne mantıksızlıksa eşim değil kv de den bekliyordum..
bir o kadar da sürekli mutsuz oldum
dediğim gibi beklediğin gibi olmadı mı acaba?

üzülmeyin bu kadar bence sizden kıymetli kimse yok. bunuda unutma olurmu
gerksiz konularla hem kendinizi hemde bebginizi yorarsınız

arkadaşım inan ol hiç beklentiye girmedim sadece belki bir parça anlayışş. o da anlattım yukarda laf sokmasalar yeter. zaten o tarz bir beklentiye girsem yapmayacakları kesin olduğu için girmiyorum (tecrübeyle kanıtlı)

inan hiç değmiyor biliyor musun
sonra bu düşüncelerine üzülüyorsun
ilk iş eşinle durumları düzeltmek.. onla aran iyi olur inşallah
erkekler malesef odun genelde napalım
kendini ezdirme tabii ama politik ol
ailesi sana laf soktukça sen ona bişey deme
özellikle arkalarından iyi konuş..
inşallah yapabilirsin canım
Allah hepimizin yardımcısı olsun

bişey daha millet laf soktuğu zaman tatlılıkla ver cevabını
geri durma.. hiçç kendini üzme

sadece hamileyim de hamileyim deme

amin soslu_makarna ;(

bişey daha millet laf soktuğu zaman tatlılıkla ver cevabını
geri durma.. hiçç kendini üzme

sadece hamileyim de hamileyim deme

sorunda bu ya millet laf soktuğu zaman konuşamıyorum ve küsüyorum. işte o zaman daha da üstüme geliyolar. yok kötü niyetle söylemedik yok espri yaptık. işte bu zaman kavga patlak veriyor karşımdaki daha da üstüme geldiği için. ve tamamiyle ipler kopuyor. artık son olanlar böyle sonuçlandı çünkü benim tahammülüm kalmadı

ne diyolar mesela?
sana ay ne mızmızsın sende derlerse "inşallah sen gebe olursan o kolay geçer" de
aman herkes doğurdu derlerse "ben sultanım ondan böyleyim.. eşim de hükümdar" de :)
otuttur yani hepsini gülerek yap

İyide eşiniz doğru söylemiş.
Bir psikoloğa gidin belki rahatlarsınız,neden kabul etmediğinizi anlamadım.

Cok hassas bir yapin var galiba , duyma umursama herkesi onemser isen yandin. Zaten yeterince sorumlulugun var komşuyu kov alma , esinin ailesinede kulak asma he de gec. Ben oyle yapıyorum cokda rahatim. Bende hamileyim 3 aylik

Ah ahh işiin zor bende 2aylık hamileyim valla ne işi ne bişeyi evde yatmak bile zor kusmakdan bittim.hiç kalkamıyorum herksde bana göre yasasın ben hastayım ben kendimden geçmişim.allah yardım etsin sana.

İyide eşiniz doğru söylemiş.
Bir psikoloğa gidin belki rahatlarsınız,neden kabul etmediğinizi anlamadım.

arkadaşım benim psikolojim gayet düzgün ve baştan beri olanları anla
Cok hassas bir yapin var galiba , duyma umursama herkesi onemser isen yandin. Zaten yeterince sorumlulugun var komşuyu kov alma , esinin ailesinede kulak asma he de gec. Ben oyle yapıyorum cokda rahatim. Bende hamileyim 3 aylik

saremprensesim aslında çok hassas değilim ama herkes bu ara hayatıma bir müdahale halinde lafını sözünü çekinmiyor her zaman müsait olmamı ve her zaman onlarla ilgilenmemi bekliyorlar bu kadar işin gücün arasında bunlarla uğraşmaktan bıktım belkide tek istediğim dinlenmek ve sınırsız uyumak

Ah ahh işiin zor bende 2aylık hamileyim valla ne işi ne bişeyi evde yatmak bile zor kusmakdan bittim.hiç kalkamıyorum herksde bana göre yasasın ben hastayım ben kendimden geçmişim.allah yardım etsin sana.

aynen arkadaşım allah sanada yardım etsin gerçekten miğde bulantısı bitirdi beni de. tansiyonum o kadar düşük ki ayakta duramıyorum o derece 9-5 lerde gezio devamlı ve şu an iş yerindeyim 2-3 saatte bir bişiler yemessem direk bayılıyorum

soslu_makarna bana dedikleri "iyi ki bir hamile kaldın evden çıkmaz oldun" "ortalığa kusup da okey masasını mahvetme" "iyiki sen hamile kaldın" yani birde sanki ben kapris yapıyomuşum gibi davranmazlar mı nasıl kızıyorum yaa zaten beni doğru düzgün görmüyosun abla neyin tribi? yada bi ara kusarken muabbet edebiliriz mi dicem bilemedim.. özellikle akşamları devamlı çıkarıyorum ve müthiş karın kasık bel ağrısı miğde ağrısı çekiyorum. tansiyonumda çok düşüyo. almadığım vitamin yada yararlı olabilecek sebze meyve kalmadı ama durumum böyle..

bu arada normalde çok neşeli şen şakrak bir insanım (kendimi anlatmama gerek olmadığı halde psikolojisi bozuk diyenlere söylüyorum) gerçekten damarıma basacak kadar sinirlendirmeyen kimseyi kırmam hatta artık çok fazla laf sokar öyle bir kelam çıkar ağzımdan. tanıyan arklarım bilir.

E="designian_girl, post: 39868802, member: 503067"]aynen arkadaşım allah sanada yardım etsin gerçekten miğde bulantısı bitirdi beni de. tansiyonum o kadar düşük ki ayakta duramıyorum o derece 9-5 lerde gezio devamlı ve şu an iş yerindeyim 2-3 saatte bir bişiler yemessem direk bayılıyorum [/QUOTE]
Allah yardım etsin canım biz 2aylık hamile arkadaslar konu açtık gel sende katıl aramıza herşeyimizi konşup paylaşyrz Hamilelikle ilgili iyi oluyor.2hepimiz nelere kapris yapıyoruz senin ne kaprisin varmış bide çalışıyosun 2015in en taze anne adayları konunun adı

eşim, eşimin ailesi (görümcem), bazı iş arkadaşlarım, komşum

Kendini sev kimse umurunda olmasın. Boşver, burun kıvır geç neden alınıyorsun ki... Eşin dışında gerisi zaten tırıvırı, lafı sözü pek önemsenmeyecek insanlar, eşinde senin kocan sonuçta gül geç, 2 dk sonra nasılsa unutulur. Ne güzel bebeğin olacak ona odaklan

Kendini ezdirme
Mecbur degilsin su halinde her seyi yapmaya
Soylenenlere gül gec ya da agzinin payini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…