- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
-
- Konu Sahibi pink_princes
kim üzüyor sizi bu kadar?
allah bağışlasın çocugunuzu ama
biraz erken olmuş galiba
anlayışsız bi kocanız var
allah kolaylık versin
bi cinnet herşeyi çözer tecrübe canım
Ohaaaaa !! k. bakmayın ama komşunun karışanını da ilk defa gördüm duydummm :)))))
Çarpın ağzına bir tane manyak mıdır nedir ?? Diyecek kelime bulamadım vallahi billahii
Belki onların amacı sana laf sokmak değil, sne öyle anlıyorsun.Merhaba arkadaşlar,
omzumdaki yük çok büyük en azından şu an öyle geliyor. Öncelikle normal yaşantımdan bahsedeyim 8 aylık evliyim şu anda da 2.5 aylık hamileyim. Çalışıyorum. Evin giderlerini eşimle ortak ödüyoruz. Birimiz çalışmazsa batarız. Eşim aşırı ilgili biri değildir. zaten çocuğu da ona güvenerek yapmadım onu da öyle kabullendim. bu ara herşey çok üstüme geliyor. etrafımdaki kimse hassas davranmıyor. oysaki bu aralar iş ev ev işleri hamilelik yorgunluğu vs bitmiş durumdayım akşamları televizyon karşısında hep uyuyakalıyorum. ama millete noluyosa devamlı bana bir laf sokma yada üzerime gelme ezme modundalar. biride anlayışla bu kız hamile, en azından laf sokmayım demiyooo( hassasım arkadaşım napayım. kimse bana göre hayatını şekillendirsin demiyorum ama ben kimsenin hayatına burnumu sokmuyorum kimseyi kırmıyorum kimsede beni kırmasın yaniii dimi ;((((
Bulantın çok mu oluyo ? Çok zor hamileyken çalışmak seni anlarım insan çok yoruluyo uyumak istiyo gele bulantı varsa hayat tad vermez oluyo gozun kımseyi gormuyo boşver sen onları kendine bak bebeğini duşun bol bol uyu dinlen
bak sana ''ıyı kı hamıle kalmıssın'' dıye soylenıyorlar, bana da: ''bi çocuk yapamadın'' diye..eskıden uzulmuyordum, ama düşük yapınca hassaslastım ve tekrarlanınca bu cumleler en son dayanamayıp:'' olmuyor,ne yapabılırım daha fazla sorarak beni üzmeyin'' dedım tersledım.
yanı konusacak hep bır seyler bulur ınsanlar..
kapat kapını bosver, eşin dısındakileri çok umursama ama eşin de bu durumda sızın karsınızda degıl yanınızda olması lazım.
yaa ne bilim arkadaşımarkadaşım artık hakim olmaya çalışıyorum sinirlerime ama napalım evlendik sonuçta birde severek evlendik eşimde beni sevio biliyorum ama cinnet çözüm değil yaşandı denendi eşim hala duvar gibi ve hep beni suçlar ;(