• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEYİM VE KAŞINTIDAN ÖLÜYORUM acil cvp

Defne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
27
28
38
32
ARKADAŞLAR 13 . HAFTALIK HAMİLEYİM . VE KAÇ GÜNDEN BERİ ELLERİMDE KÜÇÜK KABARCIKLAR VE KIZARIKLIKLAR OLUŞTU VE FECİ ŞEKİLDE KAŞINIYOR. VÜCUDUMA DA ATMAYA BAŞLADI. ACİLE GİTTİM BİR LOSYON VERİP GONDRDİ AMA PEK FAYDASİ OLMADİ . BU DURUMU YAŞAYIPDA ÇÖZÜM BULANLAR VAR MI ACABA. HAMİLELİKTE KARACİĞERLE ALAKALI BİRSEYLER YAZIYOR AMA BİLGİSİ OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ ACABA. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.

Doktorunuza mutlaka gidin gebelik kolestazi falan olur gerci onun icin erken ama siz bir an evvel gidin. Acile giderseniz kadin dogum doktoruna gorunun normal acil doktorlarinim aklin gelmeyebilir zaten acillik is degil normal bir randevuyla gidip tahlil falan vermelisiniz

ARKADAŞLAR 13 . HAFTALIK HAMİLEYİM . VE KAÇ GÜNDEN BERİ ELLERİMDE KÜÇÜK KABARCIKLAR VE KIZARIKLIKLAR OLUŞTU VE FECİ ŞEKİLDE KAŞINIYOR. VÜCUDUMA DA ATMAYA BAŞLADI. ACİLE GİTTİM BİR LOSYON VERİP GONDRDİ AMA PEK FAYDASİ OLMADİ . BU DURUMU YAŞAYIPDA ÇÖZÜM BULANLAR VAR MI ACABA. HAMİLELİKTE KARACİĞERLE ALAKALI BİRSEYLER YAZIYOR AMA BİLGİSİ OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ ACABA. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
Aynı haftalarda bendede kaşıntı olmuştu doktor önce normal dedi ama kaşıntı sadece karnımda değil deyince kan tahlili istedi ama tahlildede birşey çıkmadı o verdiği nemlendiriciyi sürdüm benimki geçti ama sizinde o tahlili mutlaka yaptırmanız lazım

Bir kadın doğum hastanesinin aciline gidin ki onlar da kadın doğum uzmanı oluyor . Gebelik buradan aldığınız tavsiyelere uymak için iyi bir zaman değil

Sakin olun sakın strese girmeyin. Bu hastalığı stres tetikliyor kesinlikle. Bende acile gitmenizi öneriyorum. prednol veya çok artıyorsa avil serum aldım ben. 9. haftanın içinde oldu bana da. Doktor vücut tepki veriyor dedi stresten uzak durmamı söyledi. kan tahlili yaptırın , tansiyonunuzu ölçtürün eğer bir şey çıkmazsa kesinlikle sakin olun duşa girin. Suan durumunuz nasıl bir sadece salata ile beslenin yumurta,domates, et,süt bunlardan uzak durun

Sakin olun sakın strese girmeyin. Bu hastalığı stres tetikliyor kesinlikle. Bende acile gitmenizi öneriyorum. prednol veya çok artıyorsa avil serum aldım ben. 9. haftanın içinde oldu bana da. Doktor vücut tepki veriyor dedi stresten uzak durmamı söyledi. kan tahlili yaptırın , tansiyonunuzu ölçtürün eğer bir şey çıkmazsa kesinlikle sakin olun duşa girin. Suan durumunuz nasıl bir sadece salata ile beslenin yumurta,domates, et,süt bunlardan uzak durun
cvp için teşekkür ederim . Acile gittim ama pek ilgilenmediler bir losyon verip gönderdiler hicbir test yapılmadı. simdi biraz söndü ama ara ara hala kasintim var tabi . artarsa bu sefer cildiye gidecem.

cvp için teşekkür ederim . Acile gittim ama pek ilgilenmediler bir losyon verip gönderdiler hicbir test yapılmadı. simdi biraz söndü ama ara ara hala kasintim var tabi . artarsa bu sefer cildiye gidecem.
Sizin ozaman kurdeşen değildir başka birşey olabilir kendi kadın doğumcunuza da sorunmanızı öneririm

Merhaba ben 37+3gunluk hamileyim en başından buyana hep kaşıntım oldu kackez doktora gittim losyon verıp gönderdi işe yaramadı yani karnım buyumeye baslayınca daha da arttı kaşımamak için kendımı tutuyordum ama faydasız dayanamıyordum kaşıdım o yuzden suan çatlağım da çok fazla oldu tabı ne yaptıysam gecmedı benım umarım senin geçer çok zor gercekten

Back