HAMİLEYİM VE KANAL TEDAVİSİ :(

SIMGEARAS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
2
0
32
MERHABALAR ;

13+5 HAFTALIK HAMİLEYİM HAMİLELİK SIRASINDA KÜÇÜK AZI DİŞİMDE ÇOK ŞİDDETLİ BİR AĞRI HİSSETİM VE BUNUN ÜSTÜNE KADIN DOĞUMCUM İLE GÖRÜŞEREK DİŞ HASTANESİNE GİTTİM. DİŞ HEKİMİ KANAL TEDAVİSİ YAPILACAĞINI BELİRTTİ İLK SEANSTA SİNİRLERİ ALDIĞINI ÇÜRÜĞÜ TEMİZLEDİĞİ VE İLAÇ KOYDUĞUNU BELİRTTİ. ÜÇ DÖRT GÜN SONRA TEKRAR ÇAĞIRACAĞINI VE DİŞİ KAPATACAĞINI BELİRTTİ. İLK SEANSTAN SONRA ÜÇ GÜN ÇOK ŞİDDETLİ AĞRIM OLDU HİÇ BİR ŞEKİLDE GEÇMEDİ AĞRIM İKİNCİ SEANSA GİTTİĞİMDE DİŞTE İLTİHAP OLABİLECEĞİNİ HAMİLE OLDUĞUM İÇİN FİLM ÇEKTİRMEDİĞİNİ DİŞE GELEN İLTİHAPLARI BU ŞEKİLDE SEANS SEANS TEMİZLEYECEĞİNİ BELİRTTİ.PANSUMAN YAPIP İLAÇ KOYUP İKİNCİ SEANSIM DA BİTTİ FAKAT BİR GÜN GEÇMESİNE RAĞMEN TEKRAR GECELERİ ÇOK ŞİDDETLİ AĞRIM OLUYOR. YÜZÜMDE ŞİŞLİK MEYDANA GELDİ YANAĞIMA ELİMLE DOKUNAMIYORUM. KANAL TEDAVİMİN TAMAMEN BİTME İŞLEMİNİN DE DOĞUM SONRASI OLACAĞINI BELİRTTİ FİL ÇEKİLİP GERÇEK DOLGUYLA OZAMAN DOLDURACAĞINI BELİRTTİ. YAPILAN İŞLEMLER DOĞRUMU SİZCE BU ŞEKİLDE AĞRIM HİÇ DİNMİYOR HAMİLE OLDUĞUM İÇİNDE ÇOK KORKUYORUM İLAÇ KULLANAMIYORUM.İLTİHAP BU ŞEKİLDE TEMİZLENEBİLİR Mİ? NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM YAWRUMA BİR ZARAR GELMESİN BİR ŞEY İSTEMİYORUM

Diş ağrısını doguma kadar cekmek çok zor olur.
Bence baska bir dr daha gorüşün .Antibiyotsiz dis apsesinin gecmesi biraz zor.Ama belkide kanal tedavisiylede temizleniyordur.Ben hamile kaldigımı bilmeden diş dolgusu yaptırmıştım antibiyotik ,morfin ögrendigimde dr sordum bisi olmaz demisti.Ama doktorlar en iyisini bilir doktorunuza sorsaniz iyi olur.

Farklı bir diş doktoruna hatta direk kanal tedavisi uzmanlığı olan endodontiste gitmenizi öneririm çok daha bilgili oluyorlar gebelikte yapılan uygulamalar açısından Benim şuan süren bir kanal tedavi sürecim var ama gebelikten önce başlamıştı İlk gittiğim diş doktoru bu alanda uzmanlaşmamış olan her türlü yanlış uygulamayı yapmış dişime Şimdi gittiğim ise sadece mide bulantılarından dolayı 4. Ayda gitmemi önerdi, normalde de gebeliğe uygun ilaç kullanıldığını iletti

Evet maledef antibiyotiksiz geçmesini istediler ama olmadı bugün yanağımda çok büyük şişlikte uyanıp kendimi doktora attım oda kadın doğuma sevk etti antibiyotik verdi cumartesi birdaha gideceğim ve yanındaki dişede kanal tedavisi uygulanacakmış iltihap onada sıçramış malesef gittiğim doktorda sanırımendodontist acıbademe gidiyorum inşallah sağ salim geçer

Merak ettim süreç nasıl oldu. Bayağı zaman geçmiş ama umarım kolay atlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…