• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve kalcamın uzerine düştüm:(:(:(

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.668
57.649
598
Arkadaslar 22 haftalik hamileyim.dun kiraz almistim aksam alip dolaba kaldirayim derken fayansta ayagim kaydi lap diye kalcamin uzerine düştüm:( bebegimin hareketlerini hissediyorum ama yinede endiseleniyorum ayni sey başına gelen var mi?ogleden sonraya randevu aldim doktora gidicem.ayni seyi yasamis arkadaslar biraz icimi rahatlatin nolur :(

Arkadaslar 22 haftalik hamileyim.dun kiraz almistim aksam alip dolaba kaldirayim derken fayansta ayagim kaydi lap diye kalcamin uzerine düştüm:KK43: bebegimin hareketlerini hissediyorum ama yinede endiseleniyorum ayni sey başına gelen var mi?ogleden sonraya randevu aldim doktora gidicem.ayni seyi yasamis arkadaslar biraz icimi rahatlatin nolur :KK43:
canım cok geçmiş olsunu yaa :( umarım sen ve bebişin iyisinizdir. ama hareketlerini hissediyormuşsun sorun yoktur bencce

canım cok geçmiş olsunu yaa :KK43: umarım sen ve bebişin iyisinizdir. ama hareketlerini hissediyormuşsun sorun yoktur bencce
Cok sagol canim Evet şükürler olsun hareketlerini hissediyorum ama endiseleniyorum yinede:( nasil oldu anlamadim hic dusmemistim bugune kadar,dun gece nasil olduysa lap diye yerde buldum kendimi.karin agrisi kasik agirisi veya kanama da olmadi cok şükür ama yinede tedirgin oldum iste.sabahi zor ettim :(

Cok sagol canim Evet şükürler olsun hareketlerini hissediyorum ama endiseleniyorum yinede:KK43: nasil oldu anlamadim hic dusmemistim bugune kadar,dun gece nasil olduysa lap diye yerde buldum kendimi.karin agrisi kasik agirisi veya kanama da olmadi cok şükür ama yinede tedirgin oldum iste.sabahi zor ettim :KK43:
korkma allahın izniyle bişey yoktur canım

İçini ferah tut sakın stres yapma hareketlerini hissediyorsan sorun yoktur geçen sene merdivenden 1 basamak fazla indim ağrıma da olmuştu çok şükür birey olmadı eminin senin bebişte iyidir

İçini ferah tut sakın stres yapma hareketlerini hissediyorsan sorun yoktur geçen sene merdivenden 1 basamak fazla indim ağrıma da olmuştu çok şükür birey olmadı eminin senin bebişte iyidir
Insallah canim, yeter ki bebegime birsey olmasin.benim canım çıksın ama ona birsey olmasin :( sinirlerim bozuldu.harekeetlerini hissettigim icin icim birazcik rahat suan .

geçmiş olsun canım. bende hamileyken merdivende ayağım kaymıştı ama Allah işte yuvarlanmadım dank diye kıçımın üstüne oturdum. sarsıldım tabi ama hiçbişey olmadı merak etme. sonra doktoruma sordum. hayır dedi. bebek o kadar güvenli bir yerdeki dedi. kasıtlı olarak üzerine ezici sert darbe almadıkça hiçvişey olmaz dedi. çok güvenliymiş. hiç canını sıkma. hiçbişey olmaz. zaten kıpırdıyormuş.

geçmiş olsun canım. bende hamileyken merdivende ayağım kaymıştı ama Allah işte yuvarlanmadım dank diye kıçımın üstüne oturdum. sarsıldım tabi ama hiçbişey olmadı merak etme. sonra doktoruma sordum. hayır dedi. bebek o kadar güvenli bir yerdeki dedi. kasıtlı olarak üzerine ezici sert darbe almadıkça hiçvişey olmaz dedi. çok güvenliymiş. hiç canını sıkma. hiçbişey olmaz. zaten kıpırdıyormuş.
Sagol canim,ogleden sonra doktoa randevum var ama inan evden çıkmaya gitmeye korkuyorum basima birsey gelecek yine diye.dunde doktorun yanindan gelmistim.sanssizlik beni bulur.1 ay oncede bindigim dolmuş kaza yapmisti.acaba suan gitmesem mi diyorum.birde yalnizim esim yok.sastim kaldim.hareketlerini de hissettigim icin icim bi nebze rahat

Canım çok geçmiş olsun. Korkma bak hareketlerini hissediyormuşsun. Yine de git ama doktora, zaten randevu almışsın. Yoksa aklını günlerce meşgul eder.
cok sagol kuzu dışarı cikinca kesin yine basima bisey gelcek oyle bahtsiz bi insanim.eşim olmadan 5 ayi atlattim sukurler olsun.ama bu gidisle 9uncu aya zor gircem gorunuyo Allah korusun :KK43: gitcem aksamustu canim

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun herhangi bir kanama yoksa inşallah birşey olmamıştır... Tabiki içinin rahatlaması için doktora git. Allah'ım korusun ikinizi de...

Canım ben bu kayma olayını merdivende yaşadım.
Doktora gittik.
Muayene etti açılma vs kanama varmı diye.
Ntsye girdim

Böyle durumlarda mutlaka 24 saat gözetim altında tutuyorlarmış .
Ben kendi isteğimle çıktım. Kanama veya şu gelmesi durumunda direkt hastaneye gel dediler.

Canım ben bu kayma olayını merdivende yaşadım.
Doktora gittik.
Muayene etti açılma vs kanama varmı diye.
Ntsye girdim

Böyle durumlarda mutlaka 24 saat gözetim altında tutuyorlarmış .
Ben kendi isteğimle çıktım. Kanama veya şu gelmesi durumunda direkt hastaneye gel dediler.
Plesanta ayrilmasi durumunda mutlaka kanama oluyor mu canim?Allaha şükür hareketlerini hissediyorum ama bilmiyorum yinede

Back
X