İğneli Epilasyon hamileyim ve iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum bebeğime bi zararı olur mu?

duruberil10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.166
80
78
bununla ilgili deneyimi bilgisi olan?..dr uma da sorcam ama önce sizlerin de görüşleerinizi almak istedim..

2 seans lase yaptırdım türlerim yarıdan fazla yüzde 60 civarı azaldı.hamile kalmadan önce bıyık bölgeme yaptırıyordum iğneliyi.çok memnun kaldım.şimdi genital koltuk altı ve yarım bacak düşünüyorum.zaten kıllı bi yapıda değilim..yardımcı olursanız çok sevinirim.dr uma da soracağım tabi..

laser zararlı olabilir diye duydum bu yüzden iğneliye yöneldim.zaten tüylerim fazla değil.ama bir de hamilelik var.bebeğimi tehlikeye atmak istemem tabii..

bu durumda olup da iğneli epilasyon yaptıran var mı cevap bekliyorum...

Merhaba sizin gibi ben de iğneliye başladım sonrasında hamile kaldım ama devam etmek istiyourm siz ne yaptınz

Merhaba sizin gibi ben de iğneliye başladım sonrasında hamile kaldım ama devam etmek istiyourm siz ne yaptınz
pek cevap verilmemiş bu bölümde ben de iğneli yaptıırıyodum.uzmanım devam etmeyelim dedi sonuçta bi akım veriliyor vücuda.saçımızı dahi boyatırken çekiniyoruz bu daha tehlikeli bence bikaç ay ağdayla idare edilebilir..

Merhaba... İğneli epilasyon hamilelik sürecinde de yaptırılabilinir... Elektirik akımı dediğimiz sadece kıl soğanını etkileyen bir işlemdir... Ancak ışın farklı bir durumdur.. Bir noktaya verilir ancak dalga uzantısının gittiği alan çaplıdır... İğneli epilasyonda hamilelik süresince bir aksama varmıdır, ilk aylara ait kritik durum varmıdır varsa süreci nedir,hassiyet mevcut mu bakılmalıdır(Doktorunuza danışılmalıdır).. İğneli epilsyon uygulamasında yaptıran kişinin ağrı eşiğine duyarlılığı göz önünde bulundurulur hamile olan kişide önemli bir faktördür... Belirli değerlendirmeler olumsuz yönde ise hamilelik süreci sona erdikten sonra yapılması daha uydun olacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…