Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bilginize ihtiyacım var 4 haftalık hamileyim ve 1 hafta önce hipotroidli oldugumu öğrendim ilaç kullanmalımıyım bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler:uhm:
hipotiroid hastasıyım bende...12 haftalık hamileyim....kesinlikle ama kesinlikle ilaç kullanmalısın....mutlaka bir endokrinoloji uzmanına görün...tiroid hastası olduğunu öğrendiğine göre t3-t4-tsh testlerini yaptırmışsın demekki....doktora hamile olduğunu da söyledi...ilaç dozunu ona göre ayarlar...eğer ihmal edersen, bebek de zeka ve gelişme geriliğine sebep olur....
canım bende hipotroıd hastasıyım.ve ilacımı kullanıyorum.zaten mutlaka gebeliğinde kulalanmalısın.en azından bilmiyorum ama benim doktorum mutlaka kullanmam gerektiğini söyledi.....
arkadaşlar bilginize ihtiyacım var 4 haftalık hamileyim ve 1 hafta önce hipotroidli oldugumu öğrendim ilaç kullanmalımıyım bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler:uhm: