hamıleyım ve evde muhabbet

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.727
9.787
kusum var kızlar.coook tatlı bısıy konusuyor.ama bebegım dogdugunda acaba ona bır zarar verırmı hanı tuylerı falan.kusumu da cok sevıyorum kımseye vermeye kıyamam bn onu.daha yavru ıken esım hedıye etmıstı benımle bırlıkte buyudu sayılır.kıs oldugu ıcınde baska odaya koyunca usur dıye cok korkuyorum.evım sobalı oldugu ıcınde napacam bılmem...bebısıme de zarar gelsın ıstemem kızlar bana yardım edın ya...

bebisine yaklasmayacak bi odada bak zaten kafeste..yaklastirmadigin ayni ortamda bulundurmadigin sürece sorun yok bence...

bebisine yaklasmayacak bi odada bak zaten kafeste..yaklastirmadigin ayni ortamda bulundurmadigin sürece sorun yok bence...

sagol cnm.sen almanyadasın sanırım.bende bulgarıstanda dogdum 10 sene once geldım buraya.ama ınsan yınede dogup buyudugu toprakları ozluyor ya...

Bebeğinle aynı ortamda tüylü hayvanların bulunması, bebeğin açısından çok yararlı. Zira bebeğin bağışıklık sistemi tüylü hayvan sayesinde güçleniyor, hastalıklara karşı direnci artıyor. Benim kedim var, bebeğim doğunca kedimi herhangi bir yere kapatmayı düşünmüyorum. Gerek kadın doğum uzmanımla gerek kedimizi götürdüğümüz veteriner hekimle görüştük, internette bu konuda çok araştırma yaptım. Sen de bir veterinere ve kadın doğum uzmanına, çocuk hastalıkları uzmanına danış, onların tavsiyelerine göre hareket edersen için daha raha olur. Kuşunu da kimselere verme :))

Bebeğinle aynı ortamda tüylü hayvanların bulunması, bebeğin açısından çok yararlı. Zira bebeğin bağışıklık sistemi tüylü hayvan sayesinde güçleniyor, hastalıklara karşı direnci artıyor. Benim kedim var, bebeğim doğunca kedimi herhangi bir yere kapatmayı düşünmüyorum. Gerek kadın doğum uzmanımla gerek kedimizi götürdüğümüz veteriner hekimle görüştük, internette bu konuda çok araştırma yaptım. Sen de bir veterinere ve kadın doğum uzmanına, çocuk hastalıkları uzmanına danış, onların tavsiyelerine göre hareket edersen için daha raha olur. Kuşunu da kimselere verme :))

tavsıyelerın ıcın cok tesekkuer ederım zaten bende bı yere kapatma yanlısı degılım.kımselere veremem ya vermem.dedıklerını uygulayacagım.sevgıyle kal....

kusum var kızlar.coook tatlı bısıy konusuyor.ama bebegım dogdugunda acaba ona bır zarar verırmı hanı tuylerı falan.kusumu da cok sevıyorum kımseye vermeye kıyamam bn onu.daha yavru ıken esım hedıye etmıstı benımle bırlıkte buyudu sayılır.kıs oldugu ıcınde baska odaya koyunca usur dıye cok korkuyorum.evım sobalı oldugu ıcınde napacam bılmem...bebısıme de zarar gelsın ıstemem kızlar bana yardım edın ya...

canım benimde cennet papağanım var...çok insana alışkın ve bende hamileyim şu anda ve kuşumu kimseye vermeyi düşünmüyorum...bir zararı olaçağını sanmıyorum ama yinede fazla salmamak lazım,tüyünden değilde diğer pisliğinden dolayı :)...hatta faydalı olduğunu duymuştum evde hayvan olmasının arkadaşın dediği gibi.........bir oğlum daha var,,onun küçüklüğünden bu yana kuşumuz vardı bizim....ona bir zararı olmadı,her ne kadar çoğu kişi gelip bebeğin olduğu yerde hayvanın ne işi var,gönder gitsin deselerde ve ben buna sinir olsamda vermem kimseye....köylerde çocuklar büyük baş hayvanlarla bir arada büyüyorlar bişey olmuyor hatta bizimkilerden daha sağlıklı oluyorlar..........:eek:,

Son düzenleme:
yabancılar hem hamile kalıyolar hem evlerinde koca köpekler besliyolar kuş unun bi zararı olmaz bebiş ses duyarlıysa ötmesine uyanırr sadecee:KK70:

ayyy içim gitti benimde çok tatlı bi mubişim var.onu çok seviyorum ya deli gibi ve hamişim..malesef bi süre annemlere vericem . ilgilenemem diye ama ben kalsın istiyorum aslında eşim acayip karşı çıkıyor..bu yüzden kaç kez tartıştık zaten.bebeğim 3,4 aylık olunca tekrar getircem inşaallah..ondan temelli ayrılamam yaa.aklıma geldikçe ağlıyorum zatenn.dua adin Allah eşime insaf versin.neyseki kardeşim de en az ben kadar iyi bakarlar ona eminim ..çok seviuoler onlarda..bu biraz içimi rahatlatsada onu bırakmak hiç istemiyorum

Son düzenleme:
benımde muhabett kuum var ve asla kımseye bırakamam hatta bendımden baskasının bakmasını bıle içi rahat etmıyor kımsecıklere vermem ve bır sey olacagınada ıanamıyorum

benımde muhabett kuum var ve asla kımseye bırakamam hatta bendımden baskasının bakmasını bıle içi rahat etmıyor kımsecıklere vermem ve bır sey olacagınada ıanamıyorum

bendede muhabbet kuşu var doktorum bir hastalığı olmadığı sürece sorun olmayacağını söylemişti ama eşim sürekli ilaçlarını sıkar önlem olarak ve temizliği ilede kendi ilgilenir ...

ben hiç istemediğim halde kızım bir köpekle büyüdü doğduğu günden beri. çünkü kayınvalidem üst katımda oturuyor ve bir süs köpeği var. allaha şükür hiçbir şey olmadı. ama herşey olabilirdi. hayvan olan ev en başta kokar ne kadar temiz bakarsanız bakın ev kokar ve tüyleride cabası. ama diğer yandan hayvanları sevmesi açısından güzel. Dışarıdaki sokak köpeklerindende korkmuyor doğal olarak işte en kötü yanı bu maalesef !!!

X