Hamileyim ve endişeliyim.

Tolganaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
524
286
123
34
Kızlar hayırlı akşamlar.Büğün hamile oldugumu ogrendim mutluyum.şaşkınım,ancak ben geçen hafta agır bi bogaz enfeksiyonu gecirdik ve 1000 ml.sabah aksam antibiyotik aldım bir dünya ilaç içtim.aşına böyle gelenvarmı.Doktor randevusu aldım.Sizden bilgi almak istiyorum.Cevaplar için tesekkür ederim hepinize şimdiden.

Benim bildiğim kadarıyla gebeliğin ilk haftalarında böle durumlar sıkıntı yaratmıyo ya hep ya hiç kuralı işliyor yani eğer haplardan bebek zarar görseydi zatwn gelişemezdi ve gebelik sonlanırdı gebelik sonlanmadıysa da zarar görmemiş demektir ben böle biliyorum yine mutlaka doktorunuzla da görüşün bnce

Çok tesekkur ederim. Dr da danışacagım ancak randevu gününe kadar içim içimi yiyor.Biraz rahatladım.

Canım bende hamile oldugumu ögrenmeden önce bogaz enfeksiyonu geçirmiştim. Antibiyodikler agri kesiciler falan içtim ama Allaha sükür bebegime bisey olmamış. Hersey Allahın elinde:) ama doktorum bana ilk haftalarda bebek öyle ufak şeylerden zarar görmez demisti yani icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…