- 9 Ekim 2007
- 640
- 0
- 46
- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm
kızlar 5 haftalık hamileyim ve henüz doktora gitmedim 2 gündür acayip diş ağrısı çekiyorum ne yapcam bennn çok kötüyümmm:enbuyukkk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 5 haftalık hamileyim ve henüz doktora gitmedim 2 gündür acayip diş ağrısı çekiyorum ne yapcam bennn çok kötüyümmm:enbuyukkk:
Canim jinekoloqlar diş ağrısı falan olunca izin veriyolar (jinekolga sorsan daha iyi olur)diş doktoruna gitmeye.Vakit kaybetmeden git dişin tedavi olunacaksa yapsın doktorun.
Canım gebelikte diş ağrısı için her hangi bir pürüz çıkabileceğinden ve bebeğin gelişimini etkileyebileceğinden,ilk 3 ay dişe kesinlikle müdahale etmiyorlar.Doktoruna danışırsan seni bilgilendirir bu konuda. Sen dişlerini her yemekten sonra düzenli olarak fırçala çok faydası olacaktır diş aralarında kalan yemek artıkları özellikle geceleri ağrı yapıyor.Gece dişin ağrıdığında yastığını yükseltmende işe yarayacaktır, ben bunları yapıyorum antibiyotik kullanmak gibi bir şansımız olmadığı için.. Geçmiş olsun,bebişinede sağlıkla kavuşman dileklerimle
Bi de ben ilk bebege hamileyken dish tedavisine gittim.Yani jinekologum izin verdi.Bir gunde dishimi hall etti doktor iyileshti.
Gelinimizin de acayip dishi agriyordu ben kendim bizzat onun jinekologa telefon ettim ve sordum dedi ki biz izin veriyoruz boyle dish tedavisine.
Yani jinekologunla konush git.Umarim bilgi vere bilmishimdir
:1shok: