Hamileyim Ve Çok Canım Yanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim her iki ablamda hamile ve Gayrettepe sağlıklı kar eşleri dışarıda kalabalık ortamlarda çalışıyorlar şuan bir tanesinin doğumunu bekliyoruz inşallah birisi de 5 aylık siz merak etmeyin Allah'ım koruyor onları hem ayrıca siz virüse yakalansanız bile Allah'ım korusun bebeğe hiçbir şey olmuyor lütfen beslenmenize dikkat edin ve onu sevdiginizi hissettirin onun size ihtiyacı var

Düşük yaptığını panik atak geçirdiğini anlatan bi konu açtı. Konu bayağı olaylıydı. Bi süre sonra kazen ikinci bi üyeliği olduğunu farketti. Kadın bayağı dalga geçti herkesle

Canım ben konu sahibinin fake olduğunu biliyorum. Söylemiştim arkadaşlara inanmamışlardı. O cevabı yazdığım üye kasımda üye olmuş. O nerden bilecek fake üye konusunu.
Aaa anladım canım dikkat etmemişim üyelik tarihine. Belki üye olmadan takip etmiş olabilir. Düşük konusunda fake olduğu apaçık belliydi zaten

Evet tam bir hayal kırıklığısın. Bebeği öğrendikten sonra nasıl iğne vurulup antidespresan alırsın? Senin psikolojik tedaviye ihtiyacın var. Bence aldır o bebeği en önemli organlarının geliştiği sırada o ilaçlar kesin zarar vermiştir bebeğe zaten.

Ortada böyle bir anne adayı ya da bebek yokmuş (çok şükür ki) sadece can sıkıntısından buraya saran biri varmış,bende okuyunca çok üzülmüştüm ama burdaki üyelerden öğrendim konu ve üye fakemiş,sizde boşuna üzülmeyin.

Konunun sahte olduğunu bu yazıyı gördükten sonra farkettim. Yazık.!

Şimdi yanımda olsaydın sımsıkı sarılırdım sana da karnındaki yavruna da.. Benim 55 günlük minik kızımı da senin kucağına verirdim. Korkma derdim sana. Yavrun sana en iyi arkadaş olacak can olacak. Ben korkunç bir lohusalık geçirdim. Kızımı görür görmez yüklenmedi bende annelik duygusu. Ne zaman ki o bana gülümsemeye başladı işte o zaman ben anneyim dedim. Başlangıçta alışamazsan bebeğine korkma herkesin yaşadığı bi duygu bu.
İnşallah yavrun doğana kadar da bu pislik bitmiş olacak. Misler gibi doğumunu da yaparsın. Senin kuzun dünyamıza sağlık mutluluk bereket getirsin inşallah. Gözaydınlığın olsun
(imza : kaza ile hamile kalmış bir anne)

Bebek doğduktan sonra bu yazıyı görünce gene ağlıcaksın, mucizevi bişey hamileyim bende ve korkmuyorum neden korkacaksın ki sana emanet bir can var inşallah doğucak ve doğduktan sonrada ona elinden geldiğince iyi bakıcaksın eminim, sen şimdiden bu kadar endişe ediyorsan bu sadece geçmiş kaygılarından çoçuk bir doğsun hele şu bebeğini 24 saat kucağında gezdiren kopmayan annelerden olursun oooo birde bebeklerin bir kokuları olur onun kokusunu aldın mı zaten daha senin gecen gündüzün karışır, hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…