Gebeliğe Hazırlık Hamileyim ve cilt bakim urunu alicam uygun fiyatli yardimci olurmusunyz kızlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semihayaqmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
291
63
18
28
Kizlar 2 aylık hamileyim makyaj yapmıyorum dışarıda cikmadigim için oje bile kullanmıyorum bi sampuan dus jeli bide yüzümü dalin yüz sabunu ile yıkıyorum cildim karma lekede var hamile olmadan önce de vardi simdi iyice cirkinlesyim gibi psikolojim bozuluyo makyajsiz kötüyüm ama kimyasal ürün kullanmıyorum bbgm için kizlar grariste alışveriş yapicam neleri önerirsiniz bide hangi güneş kremini lütfen yardım edincilt bakım düzeni oluşturalım bana yoksa cilt doktoruna mi gideyim bilemedim ilaç zaten kullanamam bu dönem lütfen yardım

Çok fazla takmissin gibi geldi bana..
Aşırı makyaj yapan birisin sanırım makyajsız kötü gözüküyorum dediğine göre..
Sana gül suyu öneririm güzel koktuğu için kendini daha iyi hissetmene sebep olacaktır her zaman hem de sivilce siyah nokta gibi şeyleri önlüyor.
Ben onu kullanırdım burnuma güzel koktuğu için mide bulantimida hafifletirdi.
Güneş kremi olarak 50 faktör alabilirsin, marka olarak Garnier öneririm.

Cnm gul suyu cildimi sizlatiyo yani hassas cildim bide

Merhaba ben de 6 haftalik hamileyim ve sizin gibi lekeye meyilli cildim. Serumum vardi kullanmayi biraktim. Maskelerimi de kullanamiyorum. Simdi sadece gunes kremime devam ediyorum insaAllah zararli degildir. Faydali bir seyler bulursak super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…