• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ve bogazım cok kötüü yardıımm lütfen

nikiyy

annem gibi anne olmak
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.747
75
108
slm kızlar yaw ben 2+5lik hamileyim ve bogazımın sol bademcik kısmı kıpkırmızı ve cook agrıyo nane limon içtim ama yok 5 gündür böyle dra gitsem ilac vermez diye gidemiyorum var mı sizin bildiginiz bi yöntem cok kötüyüm bi yardım ediverin allah rızası için:14:

geçmiş olsun..
iltihap varsa nane limonla filan geçmez.
doktor ilaç vermez diye bir şey yok.
gebelikte de güvenli olan ilaçlar var.
elbette en iyisi hiç ilaç kullanmamak ama vücutta iltihap olması bebek için daha riskli.
gecikmeden kbb uzmanına gitmelisiniz.

geçmiş olsun..
iltihap varsa nane limonla filan geçmez.
doktor ilaç vermez diye bir şey yok.
gebelikte de güvenli olan ilaçlar var.
elbette en iyisi hiç ilaç kullanmamak ama vücutta iltihap olması bebek için daha riskli.
gecikmeden kbb uzmanına gitmelisiniz.

cok saol canım allahıma şükür bugün iyiyim eger gecmeseydi hemen gidecektım cok saol

Merhaba bende 9+6 haftalik hamileyim gecen hafta cok rahatsizdim bogaz agrisi ates halsizlik doktora gittim 5 gunu gectiyse ilac tedavisi baslamali dedi kadin dogum doktoruma ulastim grip ilaci disinda antibiyotik olabilir dedi ilacin ismini soyledim bir sorun olmaz dedi simdi antibiyotikle toparladim belli bir sureden sonra ilacsiz iyilesme olmuyor mutlaka hekime basvurun bende bir gun iyiysem diger gun yataktan kalkamiyordum kendinize dikkat edin gecmis olsun

Merhaba bende 9+6 haftalik hamileyim gecen hafta cok rahatsizdim bogaz agrisi ates halsizlik doktora gittim 5 gunu gectiyse ilac tedavisi baslamali dedi kadin dogum doktoruma ulastim grip ilaci disinda antibiyotik olabilir dedi ilacin ismini soyledim bir sorun olmaz dedi simdi antibiyotikle toparladim belli bir sureden sonra ilacsiz iyilesme olmuyor mutlaka hekime basvurun bende bir gun iyiysem diger gun yataktan kalkamiyordum kendinize dikkat edin gecmis olsun

paylaşım için cok tşekkür ederim yarında kendimi iyi hissedersem gitmiyecem ama bugun iyi yarın kötü olursam mutlaka gitmeyi düşünüyorum canım cok saol

hamileyken nane sakıncalı olabilir içmeyin

Back