Hamileyim ve bebegim çok küçük

Matsiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
1.073
610
73
Test yaptım pozitif çıktı bebeğim daha 10 aylık ne yapacagimi bilmiyorum

Ne güzel beraber büyürler hiç üzülmeyin Allah sağlık versin yeter.

Amin sakin olamıyorum çok üzgünüm
Durumunuz ve yaşadıklarımız nedir tabi bilemiyorum ama bunu yaşayan bir-çok kadın var..benim yakin arkadaşımda aynı durumdaydı.. ailesi bakımda yardım etti..sizin için böyle birşey söz konusu mu?

Durumunuz ve yaşadıklarımız nedir tabi bilemiyorum ama bunu yaşayan bir-çok kadın var..benim yakin arkadaşımda aynı durumdaydı.. ailesi bakımda yardım etti..sizin için böyle birşey söz konusu mu?
Kayinvalidem yardımcı olabilir ama ben yardim almak istemek istemiyorum kimseye muhtaç olmak istemiyorum çok zamansız oldu

Ben ikinciye hamile kaldığımda ilk bebeğim daha küçüktü 8 aylıktı, ben aslında istiyordum aralarında 2 yaş falan olsun diye ama 17 ay oldu. Hamile olduğumu öğrendiğimde sadece eşim ne der diye düşündüm çünkü o araları daha fazla olsun diyordu hep ama duyunca sevindi bende hiç endişe etmedim. Yanımda da kimsem yoktu ailem ve eşimin ailesi uzaktaydo ailem sadece doğumda geldi 2 hafta kaldı sonra hep kendim baktım ve zorlanmadım hiç. Şu an büyüdüler biri 9 yaşında biri 7,5 yaşında.

Ama yazdığım gibi büyüğe uyku eğitimi vermiştim kendine kendine yemeğini yerdi sanki hissetmiş gibi alıştırdım baştan ikinci olursa zorlanmayayim diye. Zaten uyku ve beslenme asıl zorlayan kısımlar onlar düzene girince zaten çok zorlamıyor.

Canımmm şimdi gördüm konunu. Üzülme lütfen Allah bu bebişi verdiyse kolayını da verir
Hatırla bak ne kadar çok istemiştik birinciyi.
Ben hala ona bile sahip olamadım ama Allah sana ikinciyi verdi. Dua et canım benim, sağlıkla gelsin

Amin inşallah canım ama kanamam var zaten ilkigibi riskli mi olacak bilmiyorum

Hayırlı olsun, maşallah Allah kolaylıklar versin inşallah Dert etmeyin dua edin.

Artık yapacak bisey yok dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun çok zor yıllar beni bekliyor inşallah dayanabilirim
İnanın çok çabuk geçecek, Allah kolaylaştırır merak etme. Rabbiim neylerse güzel eyler. Saglıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…