Amin sakin olamıyorum çok üzgünümALLAH yardımcınız olsun..sakin olun..
Durumunuz ve yaşadıklarımız nedir tabi bilemiyorum ama bunu yaşayan bir-çok kadın var..benim yakin arkadaşımda aynı durumdaydı.. ailesi bakımda yardım etti..sizin için böyle birşey söz konusu mu?Amin sakin olamıyorum çok üzgünüm
Bebeğim de çok huysuz nasıl olacak bilmiyorumNe güzel beraber büyürler hiç üzülmeyin Allah sağlık versin yeter.
Kayinvalidem yardımcı olabilir ama ben yardim almak istemek istemiyorum kimseye muhtaç olmak istemiyorum çok zamansız olduDurumunuz ve yaşadıklarımız nedir tabi bilemiyorum ama bunu yaşayan bir-çok kadın var..benim yakin arkadaşımda aynı durumdaydı.. ailesi bakımda yardım etti..sizin için böyle birşey söz konusu mu?
Diğeri doğana kadar büyüğün o huysuzlupu kalmaz bence, ama uyku sorunuz falan varsa uyku eğitimine başla yoksa ikisiyle zor olurBebeğim de çok huysuz nasıl olacak bilmiyorum
Maddi durumunuz iyiyse yarim gunde olsa yaninizda bakim icin biri olabilir..Kayinvalidem yardımcı olabilir ama ben yardim almak istemek istemiyorum kimseye muhtaç olmak istemiyorum çok zamansız oldu
Amin inşallah canım ama kanamam var zaten ilkigibi riskli mi olacak bilmiyorumCanımmm şimdi gördüm konunu. Üzülme lütfen Allah bu bebişi verdiyse kolayını da verir
Hatırla bak ne kadar çok istemiştik birinciyi.
Ben hala ona bile sahip olamadım ama Allah sana ikinciyi verdi. Dua et canım benim, sağlıkla gelsin❤
İnşallah sağlıkla tutunur canım. Senin ilk seferde de olmuştu böyle. Sıkma güzel canınıAmin inşallah canım ama kanamam var zaten ilkigibi riskli mi olacak bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım ne deyimİnşallah sağlıkla tutunur canım. Senin ilk seferde de olmuştu böyle. Sıkma güzel canını
Artık yapacak bisey yok dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun çok zor yıllar beni bekliyor inşallah dayanabilirimHayırlı olsun, maşallah Allah kolaylıklar versin inşallahDert etmeyin dua edin.
İnanın çok çabuk geçecek, Allah kolaylaştırır merak etme. Rabbiim neylerse güzel eyler. Saglıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle...Artık yapacak bisey yok dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun çok zor yıllar beni bekliyor inşallah dayanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?