hamileyim ve babam ölmek üzere:((

betl_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
162
0
38
13 haftalık hamileyim daha önce 2 düşük yaptım babam kalp hastası bugun hastanede doktorlar artık yapabilecekleri birsey oladıgını soyledıler düşük tehlıkem oldugu için beni yanına bile götürmüyolardı direttim gittim ve babacıgıma sarıldım ....
hastaneden dönüştede arabayla kaza yaptık emniyet kemeri karnımı cok sıktı üzülmeyeyim diyorum ama elimde degil... nefes bile alamıyorum
ne olur bi akıl verin napacagımı bılmıyorum

canım çok dikkat et rabbim sabır versin.bebeğin için ayakta durmaya çalış.herşey bizler için.rabbim sana güç kuvvet versin.güçlü olmak zor biliyorum ama güçlü olmaya çalış.

Bilmiyorum doğrumu bu ama nasıl baban için sen onemliysen senin icinde ; icinde bebgin var biraz sakın olmaya çalış bende yengemi kaybettim tamda senin kadarlikken annem dedi bak kendini perişan etme bebeginede bisey olursa çok zulurusun dedi ben çok metanetli kalmayı başardım hiç ağlamadım cenaze gunü çok tuhafti çünkü Dr hatasından oldu gececik yengem baban oldu Çin çok daha acı ama bilmiyorumki ne desem bak dönüşte kaza yapmışsınız düşük tehliken. Varmış icinden ne geliyosa onu yap umarım ne babana ne bebeğine bisey olmaz

canım ilk olarak rabbim şifa versin babacığına canım yaa ne denilir bu durumda akıl bile edemiyorum bebğini düşün canım onun sana ihtiyacı olduğunu düşün onunda yaşamının anlamı sensin canım rabbim acil şifalar versin rabbimden hiç bir zamn umut kesilmez

elimden ne kadar gelir bilmiyorum elımden gelenın en ıyısını yapmaya calısıyorum güçlü olmak için aglama krızı geldıgınde kendıme engel olamıyorum... bebgimde etkılenıyormudur acaba onu kaybetmek istemıyorum babamın acısının üzerıne bebegımın acısı eklensın istemıyorum...
allah sabır dılıyorum dualarınızı eksık etmeyınmafoldumben

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bi durum ama seninde içinde bi can var o yüzden kendine dikkat etmen lazım..senin her durumundan bebeğinde etkileniyor unutma bunu..Allah şifa verir inş...

cok cok zor bı durum ama karnındakı bebegın ıcın guclu durmaya calıs... Allah tez zamanda babana da sıfa verır ınsallah...

allah sabir versin baska ne denirki...güclü ol diyecegim tabiki ama cok zor biliyorum elinden geldigi kadar güclü ol sende...insalah iyilesir baban

canım noldu yaa...çok üzüldüm tatlım benim.
kaza yaptık demişsin sen iyimisin? bebek iyimi? canım babacına çok üzüldüm allah büyük tatlım sabır lar diliyorum güzel betülcüm yaa...nedicemi bilemiyorum

canım yaa,allahtan ümit kesilmez.rabbim babana acil şifalar versin.bende 2 yıl önce kaybettim babamı.inanır mısın cenazesine bile katılamadım.üniversiteden mezun oluyorum diye annemler bana söylemediler,sadece 3. gün yemeği verilirken öğrenebildim.ölüm gerçeğini kendi akrabalarımızda kabullenmek çok zor oluyor maalesef.bebeğini düşün,daha dikkatli olmaya çalış.babana şifa,size de sabır diliyorum.

kiyamam sana, cok uzuldum, cok cok zor bir durumdasin ama ne yazikki asiri duskun oldugu babasini kaybetmis biri olarak, durumu kabullenmek zorundasin. yazmasi kolay sanma, bilirim ne zor. ayrica Allah'tan umit kesilmez doktorlarin sans vermedigi ne hastalar yillarca cok saglikli yasiyorlar, bunu da hesaba kat ve babani kaybetmissin gb davranma lutfen.
icinde cok istedigim ugruna her seyi goze aldigin bir can var, bebeginle bu kotu bu aci gunleri asacagina inan. belki ne yazsak bos ama olabildigince guclu ve sakin durmaya calismak zorundasin. yedigine ictigine lutfen cok dikkat et. bebeginle ilgili korkularin baban icin yasadigin kaybetme duygusundan dolayi cok artmistir diye tahmin ediyorum ama ne olur iki farkli konu olarak tamamen bu korkulari ayirmaya calis. bebegine Allah'in izniyle hic bir sey olmayacak. Baban da hala hayatta, kaderinde daha yillari varsa doktorlarin laflari hcibir seyi degistirmez. Allah sifa versin.

babana acıl sıfalar canım.allah sanada sabır versın kı bebegın de guclu olsun.zor bır durum cnm ama allahtan umut kesılmez.allah yardımcınız olsun.ıyı haberlerını beklıyorummm

canım çok zor....bende annemi kaybettim....elden bişey gelmiyor....verende o alanda o......kuranda allh kimseye taşıyamayacağı yükü vermez diyo....hepimiz imtihandan geçiyoruz....herkesin sınavı farklı....ama sen bebeğini düşünmelisin...o çaresiz...ve senin herşeyinden etkileniyor unutma......dua et.....sığın...sana dua edicem....

allah sana güç kuvvet versın...ınsallah babacıgında ıyıleşir kimbilir...ne yazacagım bilemedim...allah sana ve ailene güç versin..

seni cok iyi anliyorum tatlim.benimde babam su an cok rahatsiz ama elimizden dua etmekten baska hicbirsey gelmiyor sende bol bol dua et ve aklindaki bütün negatif düsünceleri at.bu karnindaki bebegin icin cok önemli.allah sabirlar ve sagliklar versin.

çok geçmiş olsun allahdan umudunuzu kesmeyin benden sana bi tavsiye elinden geldigi kadar babanın yanında olmaya çalış sonra çok fazla üzülürsün tabiki kendini ve bebegini fazla yıpratma bende bunda 4 buçuk ay önce babam vefat etti ve ben yetişemedim zaten birden oldu yanında olamadım ve bende hamileymişim inş iyileşir baban

babaın yerıne kendını koy sen kızının yenıden dusuk yapmasını ıstermısın ıstemessın dımı
oyuzden allahın dengesı bu ıste ınsanı yaslandırıyor sonra yanına alıyor ve yenı bebeler dunyaya gelıyor hersey allahtan bıze sukretmekten baska bısey dusmes
gebeye stres gelmes
hakkında hayırlısı olsun

X