- 26 Şubat 2025
- 6
- -1
- 1
- 26
merhaba ben henüz 25 yaşında ilk bebeğine 35 haftalik hamile olan bir anne adayıyım.Esimle severek ve isteyerek evlendik bu zamana kadar da hep cok mutlu bir evliligimiz oldu esim bebegimede bana da ilgili davrandi eşim asker olduğu için bir aylik goreve gitti bende ailemin yanina gittim ve gorevde oldugu surede arkadaslik uygulamasi indirip farkli bi kadinla gorustugunu elini tutup sarıldığını o kadina evli olmadigini soylemis 2 saat bir yerde oturmuslar(cinsel birliktelik yok)daha sonrasinda eşim kadini engellemis ve gorusmemisler bunlari kadından öğrendim bunu yakaladim ve esimle yuzlestim tabikide gittigi andan beri pisman oldugunu bidaha gorusmedigini soyledi suan ne yapacagimi bilmiyorum dogumuma cok az kaldi aileme soylemeye utaniyorum onlari uzmek istemiyorum eşimi hayatim boyunca cok buyuk bir askla sevdim pisman oldugunu dile getiriyor ama ona inanamiyorum lütfen bana yardim edin..... ailemle paylasmali miyim onlarin yanina mi donmeliy dogumum olmak uzere bebegimin kiyafetleri bile hazir napicam
Son düzenleme: