- 24 Kasım 2024
- 4
- 3
- 1
Merhaba burda yeniyim bi akıl olur belki diye yazmak istedim 6 haftalık hamileyim birde 7 yaşında oğlum var kayın valıdemle yaşıyorum şuan önceden kendi evimiz vardı kırada zorlanıyorum diye evi kapattı Annemlerle yaşayalım dedi ses etmedim tamam dedim eşim bir kaza geçirdi yıllar önce kan parası bu sene geldi geldiğinde altın yaptı bana kuyumcu da bıraktım dedi iki gün önce birine gram borcum vardı onu verecegimizde istedim anneme bir kaçını verdim ondan al dedi kaynanama bunu söylediğimde beni odadan çıkartıp sen git ben veririm dedi o gün öğrendim ki bütün altınlar kaynanamdaymıs basından berı ses etmedim eşimin gelmesini bekledim geldiğinde neden yalan söyledin dediğimde annem mutlu olsun diye ona verdim dedi neden onda dememiştim aslında yalan söylemesi zoruma gitmişti hırsızmıydım ben benden sakladı annesi ben yerini görmeyim diye beni odadan cıkarmıstı bizim altınlarımızdı neyini saklamışlardı zoruma gitti kendimi kötü hissettim sonra eşim bana bi liste attı bana yaptıgı şeylerin listesini içinde hamile olduğunu öğrendi inde bana aldığı yüzük bile yazıyordu bu zamana kadar calısmıs çok iyi para kazanmıs ona hep yardım etmiş biriydim paramı hiç saklamadıgım gibi tek basıma yıllarca ev gecindirmiştim bu sene okul basında işi bıraktım oğlum için okula giderken ilgilenecek kimse olmadıgı için sonrasındada hamile olduğunu öğrendik iki gün önce bu konudan kavga çıktı ve beni evden kovdu benim annem babam bi akrabam yok kimsem yok ne yapacagımı bilmiyorum nereye kime gidiyim bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti uykusuzluktan bi degişik oldum üstüne üstlük evden kovduğu gün doktora gitmiştik gündüz düşük tehlikenin olduğunu soylemişti doktor ona rağmen bunları yapmıştı ne yapmam gerek bilmiyorum yaşım 25 kimsesiz likten onbeş yasında imam nikahlı 18 yaşında resmi nikahlı evlenmiştik hamile halımle kimin kapısına gideceğimi bilmiyorum hiç arayıp yazmadı aradıgımda acmadı sadece nerden bulursan bul aldır dedi çocugu aldırmak istemiyorum onun canına kıymak istemiyorum akıl verin ne yapabilirim