- 18 Haziran 2015
- 344
- 68
- 32
-
- Konu Sahibi melek ozgur
Insallah canim sutyende cok sikiyodu cok kortim moralim gitti insallah bi zarar vermezhiçbir şey olmaz merak etme canım .
Insallah canim cok sikti cok korktum bebegin esine yada bebege zarar vermistir diye insallah bisey olamazBebeginiz hemen karın derinizin altında degilki kaç kat doku var arada bilseniz. O yüzden merak etmeyin bisey olmaz.
Insallah canim bi anlik cok korktum cok sikinca hemen bisey olacak diye cok moralim gittiMerak etmeyin bir sey olmamistir. Sadece incinmistir.
Insallah canim yabir şey yoktur
Simdi okurum canim coooook saol ya iyi varsiniz yoksa sitresten mahfolurdumbebek karnınızın 7 kat altında merak etmeyin birşey olmamıstır. ya safi ismini avucunuza okuyup karnınızda gezdirin belki içiniz rahatlar.
kız insanlar merdivenden düşüyor yine bebeğe bir şey olmuyorSimdi okurum canim coooook saol ya iyi varsiniz yoksa sitresten mahfolurdum
Oda dogru canim merdivendenler dusenler oluyo yonede bisey olmuyo insallah kimsenin bebegine bisey olmaz ben hep bebegin esinden korkuyorumkız insanlar merdivenden düşüyor yine bebeğe bir şey olmuyor
o kesesinde mutludur suyun içinde merak etme
yaradan herşeye bir çare bulmuş
Insallah canim ya bi anlik korktum valla doktora gidecektim az kalsinBöbreğe, dalaga nasıl bir şey olmuyorsa ona da olmaz. Merak etme
Iste bazan bende bazan takmak istemiyom dedigin gibi uclar gorunuyorben gece çikariyorum sutyenimi. rahat etmiyor.. ilerde sütyen kullanmak da istemiyorum çok sıkıyor beni.. ama uclarım görünüyor of
Insallah canim cok sikinca korktum oyleHiç bişey olmaz. Korkma.