Hamileyim 🥰 ilk aşılama belirsiz pozitif 10. Gün ve POZİTİF

benimki tuttu sizinki de tutar inşallah :)
İlk asılama mı belırtılerınız var mıydı benım asılamadan 3. 4.gune kadar kramplar oluyordu sımdı ise hıcbır belirtı yok göğüslerime dokununca hafıf agrı var onun dısınsa baska bırsey yok sız ne zaman asılama oldunuz ve kaçıncı günde öğrendiniz?

ikinci aşılama ama benim vereceğim cevaplar herkes için geçerli değil biliyorsunuz. biraz panik gibisiniz.
göğüs ağrısı ilaçların etkisi ve normal.
13. günde öğrendim ben.
12.günde test negatif çıktı. 13. günde kandan öğrendim.
bu arada aşılamada tutma oranı biraz düşük o yüzden sürekli bunu düşünüp sonrasında hayal kırıklığı yaşamayın.
inşallah tutar sağlıklı bir şekilde tabi. benim ikinci aşılamadan da umudum yoktu, birden öğrenince şok oldum.

Evet çok üzülüyorum tutmayacak dıye onun ıcın panık var hayırlısı neyse o olsun

Evet çok üzülüyorum tutmayacak dıye onun ıcın panık var hayırlısı neyse o olsun
sal gitsin aksi durumda tutacağı varsa da tutmayabilir. evet beklemek zor ama stres daha zor ve vucut için daha kötü.
ben iki aşılama da çok salmış durumdaydım. hatta ikincide ilaçları bile yarım yamalak kullandım. ama bir şekilde oldu. dünyanın da sonu değil. daha bunun tüp bebeği var.

Teşekkür ederım cevaplarınıız için bırazda olsa içimi ferahlatttınız. Takmamaya calıscam inşallah sonucu buraya yazarım hayırlı akşamlar

14 gün kan verdım Sonucum negatif cıktı

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. 6. Haftalık gebeyim. Ultrasona gittiğimizde 4+6 daydım. Kesenin yanında kesenin aynısı gibi bir şey var. İkiz gebelik olanilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• 1000081625.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…